Virkningerne af ineffektive opvarmningssystemer

January 3

Virkningerne af ineffektive opvarmningssystemer

Den amerikanske afdeling af boliger og byudvikling anbefaler på det kraftigste, udskifte ineffektive opvarmningssystemer i et forsøg på at spare penge og naturressourcer. HUD baserer sin anbefaling på sin forståelse af de mange negative virkninger af en ineffektiv varmesystem. Om elektrisk, gas eller olie, en ineffektiv varmesystem kan tage en alvorlig bid af din tegnebog og jordens naturlige ressourcer.

Koldere hus

Den mest åbenlyse resultat af en ineffektiv varmesystem er et koldere hus. Ineffektivitet skyldes beskidt filtre eller fordamper spoler, samt forhindringer i rumluften manipulere eller ovn kanalerne grænse luftstrøm ind og ud af ovnen systemer. Som mindre luft ind i systemet for at blive varmet og mindre luft blade system for at varme dit hjem, kan temperaturen i dit hjem falde støt da varmen ikke kan kompensere for udendørstemperaturen. Lignende problemer forhindrer varme flow i radiator-systemer.

Højere Utilities Bill

Da størstedelen af varmesystemer er tilsluttet til en elektrisk termostat system, hvis huset er koldere, vil ovnen fortsætte med at køre. I situationer, hvor en ineffektiv varmesystem afskåret tilstrækkeligt pumpe varme til et hjem, stadig den termostat temperaturmåling lavere, hvilket betyder, at systemet vil fortsætte med at operere i et forsøg på at hæve temperaturen. Jo længere opererer et varmesystem i et forsøg på at varme et hus, jo højere bliver forbrugsregning.

Farlige dampe

I nogle varmesystemer, specielt tvunget luft systemer, kan overbelastning en ovn generere skadelige dampe, som kan være pumpes hele huset med den varme luft. Den mest almindelige årsag til skadelige dampe der pumpes ind i et varmesystem er forhindringer i kanalsystemet tæt på ovnen selv. Hvis de ikke er renset ordentligt, kan disse komponenter af kanalsystemet opbygge støv og andre materialer, der kan falde tilbage i ovnen. Når brændt, producerer nogle støv farlige gasser.

Overforbrug af ressourcer

Uanset om dit varmesystem er gas eller el, det sandsynligvis bygger på nogle type af ikkefornybare energikilde. Som antydet, en ineffektiv ordning har tendens til at køre længere i dens bestræbelser for at opvarme et hus. I kører længere, kræver systemet mere energi til at drive. Hvis en elektrisk varmesystem, dette betyder en højere elregning, og afhængigt af dit område El producent, uvedkommende brug af brændstoffer såsom naturgas, kul eller olie.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com