Hvordan du ændrer pletten farven på træ

January 3

Mange boligejere finde at deres møbler over tid bliver forkerte eller falmet i farven. Farvning træmøbler er en enkel proces, der kan give enhver boligejer et dejligt sæt af matchende og nye udseende møbler uden at skulle købe nye stykker. Bejdset træ vil blegne med tiden, hvis ikke forseglet korrekt. Restaining møbler vil give det nyt liv og lyse op dit hjem. Processen til fjernelse af gamle, slidte eller falmet plet er ganske enkel, og med et par enkle instruktioner kan enhver ændre farven på pletten på deres træmøbler.

Instruktioner

Hvordan du ændrer pletten farven på træ

•Sand ned af træ ved hjælp af en nobel-korn sandpapir eller en palme sander med fint sandpapir. Sikre, at du fjerner alle tidligere pletten over hele området af træ.

•Brush fra overfladen af træ ved hjælp af en nylon stritter børste eller komprimeret luft blæser. Sikre, at du fjerner alle savsmuld fra overfladen af træet.

•Applicer din ønskede farve på pletten på træ pr fabrikantens anvisninger. Pletten blandinger kommer med instruktioner på dåse eller flaske.

• Lad den første frakke af pletten tørre grundigt, normalt for 12 til 24 timer, derefter tilføje en anden frakke for en rig og fuldstændig plet coating. Sørg for at anvende pels jævnt for at reducere forekomsten af pletter i pletten.

•Coat overfladen af træ igen med en polyurethan belægning eller fugemasse til at producere en skinne på bejdset træ. Dette er valgfrit, men det vil øge glans og give længere liv på bejdset træ.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com