Baghave vand funktion projekter

January 4

Baghave vand funktion projekter

En vand-funktionen kan omdanne en kedelig baggård i et udstillingsvindue. Vand funktioner er ikke kun begrænset til springvand og damme, selvom du har masser af spillerum, når det handler om at opbygge dem. Når du vælger en placering, skal du overveje, om du vil være i stand til at nyde synet og lyden af dit vand-funktionen fra inde i huset.

Recirkulerende vandfald

Pumper kan du oprette et vandfald--cirkulerer vandet igen og igen - selv om haven er milevidt fra den nærmeste naturlig vandforsyning. Et vandfald er en fremragende vand-funktionen til at placere i nærheden af dit soveværelse, fordi lyden af konsekvent faldende vand kan hjælpe dig med at falde i søvn.

Container haven

En meget lille baggård kan stadig nyde vand funktioner. En serie af terracotta, glaseret ler, sten eller glas containere fyldt med planter såsom vand salat, papegøje fjer, vand fern og vand snefnug kan forbedre baghaven, selv om at "gården" er kun størrelsen af din lejlighed med terrasse.

Kreative springvand

En dam med springvand giver dig mulighed at strække grænserne for din kreativitet. Dammen kan være omgivet af sten, træ tømmer, sten eller landskabsarkitektoniske planter. Springvand kan flyde frit gennem bare om noget, der er hule. Lad fantasien guide dig mod at tage noget du allerede ejer og fremvisning af det som de fremhævede attraktion i dit vand design. Springvand vand kan projektet fra næsten alt, fra gamle musikinstrumenter til tunge støvler.

Runnel skillevæg

En runnel er navnet givet til en lille kanal, hvorigennem vand strømmer. En interessant idé er at opbygge en runnel der gennemskærer din terrasse eller der passerer mellem to dæk, som du forbinder med en bridge.

Trædesten

Hvis du allerede har en vandforsyning, dekorere det med trædesten. Sæt betonblokke under overfladen af vandet top så at runde konkrete trædesten kan placeres dem. Overholde sten til blokke med mørtel og synker hele strukturen, når mørtlen er størknet.

Væg pynt

En baggård hegnet kan spille en rolle i dit vand-funktionen. Du kan vedhæfte en række hængende birdbaths langs væggen. Du kan også vedhæfte en vægmonteret springvand, der spytter vand ned i en pool, ved hjælp af en pumpe til at holde den i gang. Hvis du ønsker at være mere ekstravagant, erstatte poolen med en dekorativ cisterne.

Bambus vandhaven

Bambus chutes kan indarbejdes i vand-funktionen til at give det orientalske føler. Prøv at oprette en næsten Rube Goldberg-esque hvor vægten af vandet fylder en chute får den til at dyppe ned og hæld vand i en anden sliske.

Moderne kunst springvand

Opret en moderne skulptur ved at lave et springvand af betonblokke og kampesten. Bore huller i beton blokke og indsætte springvand rør igennem den.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com