Hvordan man samler en Ventilation Conduit

January 4

Hvordan man samler en Ventilation Conduit

Ventilation conduit eller ventilation klimaanlæggets, er metal conduit bruges til at flytte luft fra et område af en bygning til en anden, som i en varme- og klimaanlæg. Ventilation conduit er som regel lavet af aluminium. Tilslut dele af conduit sammen og forsegling dem ordentligt hjælper luften opretholde både hastighed og temperatur. Dette er især vigtigt for lange strækninger af conduit.

Instruktioner

•Sæt begge dele af conduit på gulvet, Afslut for at afslutte. Enderne af sektionerne er designet til at forbinde med hinanden. Tilpasse enderne af afsnittene conduit og skubbe en i den anden, indtil dele er sammenføjet. Vær sikker på at skubbe sektionerne sammen, som de vil gå. Dette vil hjælpe form en bedre forsegling mellem afsnittene to conduit.

•Åbn ventilation fugemasse og spred det jævnt langs fælles mellem de to kanaler. Omfatte området 2-inches på begge sider af conduit joint. Dette vil øge området forsegling af fælles for en bedre forsegling.

•Sno ventilation bånd hele vejen rundt om conduit leddet. Sørg for at dække hele det område, som du har placeret fugemasse. Efter fugemassen har tørret, er fælles fuldført.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com