Hvordan man kan spare en døende plante

January 5

Hvordan man kan spare en døende plante

Regne ud, hvordan at pleje døende planter kan være forvirrende og frustrerende. Men, de fleste gartnere uundgåeligt dræbe planter før læring på første hånd tricks med at holde en række planter i live med succes. Tegn på en usund plante spænder fra den pludselige tab af blade eller sprøde blade til pjuskede udseende vækst, ifølge Kenyon College i Ohio. Bare et par skridt kan hjælpe dig med at spare en døende plante.

Instruktioner

•Undersøg placeringen af din døende plante og bestemme, hvor meget lys dit anlæg modtager samt varigheden af dette lys. Sørg for, at anlægget er ikke modtager mere end 16 timers lys hver dag, som planter kræver nogle perioder af mørket for at udvikle sig korrekt.

Desuden sikre at dit anlæg ikke får for meget direkte sollys i løbet af sommeren, som kan få det til at blive brune og dø. Generelt, planter under deres vækstsæsoner vil klare sig bedst på den sydlige del af en bygning eller hjem versus den nordlige del, som det sydlige område er varmest og tilbyder den mest lys, at planter skal producere mad og vokse. For lidt lys vil forårsage en geranium, for eksempel, at vokse lean blade frem for store, så brug en fluorescerende lys, hvis det er nødvendigt at supplere naturlige lys indendørs.

•Test fugt din døende plante jord. Indsæt en spids metalstang i jorden for at se hvor langt det vil gå. Det vil bevæge sig nemt gennem våd jord, men vil ikke rokke sig, når den når tør jord. Din plante kunne dø, fordi du ikke vanding det nok. I dette tilfælde skal du tilføje mere vand til området rod og teste fugten igen ved hjælp af metalstang.

Hvis planten er indkapslede, tilføje nok vand, så vandet løber ud af beholderen base drænhuller at sikre, nederste 2/3 af puljen--som indeholder rødder--er våd nok. Hvis for meget fugt i jorden, ikke vand den døende plante, indtil nederste 2/3 af anlægget begynder at tørre lidt.

•Tøm drop underkop i bunden af din potteplante container til at forhindre opløselige salte fra bygning i jorden. Disse typer af salte kan forårsage problemer, herunder visnen, døde roden tips og brune blade tips. Hvis dit anlæg er i jorden, sikre typen anlæg kan tåle saltvand jordbundsforhold, eller tage en jordprøve til din lokale county udvidelse kontor for råd om hvordan man kan forbedre jordkvaliteten af din for at imødekomme din type anlæg.

•Applicer gødning til din døende plante mellem marts og September, efter fabrikantens anvisninger. Gødning, der indeholder fosfor, kvælstof og kalium vil fremme plantevækst. Undlad at tilføje gødning om vinteren, som kunne skade nogle planter under deres periode med nedsat vækst.

•Kontrollér temperaturen i dit anlæg område. Sørg for dag temperaturen omkring din døende anlægget er ikke lavere end 70 grader Fahrenheit og ikke højere end 80 F i løbet af dagen. Atmosfæren bør spænder fra 60 F til 68 F når natten falder på.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com