Hvordan man kan spare en ryg og nakke fra Computer stamme

January 5

Alt for mange timer sidder ved computeren kan efterlade dig med en smertefuld hals og tilbage, hvis du ikke er forsigtig. Læs disse tips til kæmpe tilbage og hals stamme og træthed.

Instruktioner

Husk at flytte!

•Den første tommelfingerregel til at bekæmpe disse former for problemer er at undgå dem i første omgang. Du skal huske at flytte. Mindst hver halve time--gøre en lille smule af omflytning omkring. Drop dit hoved til dit bryst og rul det til hver side og hele vejen rundt et par gange. Skuldertræk dine skuldre og rul dem frem og tilbage i en cirkel uden brug af armene. Stræk fødderne udad og derefter opad med hælene på gulvet. Gøre et par hæl elevatorer. Ryste ud af dine hænder, laver og unmake næver et par gange. Holde dig smidig ved at gøre små bevægelser med store udbetalinger.

•Tjek, placeringen af din computerskærm. Skærmen bør være i øjenhøjde. Hvis du skal vippe hovedet op eller ned for at kigge på det komfortabelt--er det på den forkerte højde. Prøv at sætte en bog nedenunder eller justere din stol op eller ned. Du kan bruge puder på stolen til at hjælpe så godt.

•Kontroller din kropsholdning. Er din ryg får nogen støtte fra stolen? Hvis du ikke sidder mod bagsiden, flytte din stol tættere. Hvis du har brug for mere hjælp end at overveje en lændestøtte pude. Dem lavet til biler er fantastisk til computer stole, også.

•Kontrollér computeren for at se om der er et genskin på skærmen fra et vindue eller lys. Se om du kan vippe skærmen eller vinkel det lidt i en anden retning. Du vil ofte kran halsen i ulige positioner uden at indse det - hvis man ser lige på skærmen er ubehageligt for dig.

•Hvis dit ben er ikke rører gulvet, men alt andet er i orden, få et par telefonbøger eller en lille skammel at sætte fødderne, så du kan sidde mere komfortabelt. Efter et stykke tid, kan dinglende ben stamme knæene eller tilbage hvis du sidder underligt på grund af det.

•Kontrollér, at tastaturet er på den korrekte rækkevidde. Strække eller scrunching op dit våben vil dæk dine skuldre og ryg også. Hænderne skal passe komfortabelt på tastaturet uden at belaste overalt.

•Med et lille bevægelse og trial and error med computer og stol, du bør komfortabelt arbejder for så længe du har brug for til meget snart.

Tips & advarsler

  • Hvis du er iført høje hæle, tage dem ud når du sidde og skrive for at slappe af dine fødder, ben og ryg.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com