Hvad til brug på trægulve at gøre dem skinne

January 5

Hvad til brug på trægulve at gøre dem skinne

Skinnende hårdttræ gulve ser nyere end kedelig gulve og har en reflekterende kvalitet, som nogle boligejere. Flere typer af produkter bidrage til glans af en hårdttræ gulv, herunder gulv finish, rengøring leverancer og etage polerer. Opmærksomme på gulvet produktlabels til at sikre, at de arbejder for trægulve med typen finish du har fordi de forkerte typer produkter kan beskadige trægulve.

Overfladebehandlinger

Overflade gulvet er færdig kommer i forskellige mængder af sheen, lige fra mat til højglans. Når du vælger en gulv finish, ved, at overfladebehandlinger normalt producerer mere glans end gennemtrængende finish. Dog gulvet ejere bruge en gennemtrængende finish og derefter voks og polere det at oprette nogle glans. Vælg en glans eller højglans for de mest glans og en satin finish for en lille smule glans. Eksperter på Michigan State University udvidelse anbefaler en polyurethan olie-modificerede overfladefinish til nem brug. Brug overflade finish på nøgne træ; de virker som regel ikke over andre overflader eller pletter.

Rengøringsmateriel

Holde et gulv så skinnende som muligt ved at rense det regelmæssigt. Feje ofte og overveje at bruge tæpper foran af udvendige døre til at holde folk fra tracking snavs i på deres sko. Også bruge rengøringsmidler, der arbejder for den specifikke gulvet ved at kontrollere producentens etiketter. Brug af forkert type af renere for et gulv finish kan skade finish og forlade gulvet mindre skinnende. Efter rengøring af gulv, tørre gulvet for at forhindre vand fra iblødsætning og beskadige træet.

Gulv voks

Et opløsningsmiddel-baseret flydende voks hjælper med at renere fjerne snavs fra voks gulve og også efterlader en tynd voks frakke til at beskytte og lyse gulve. Paste wax også virker på de fleste typer af gulve til at rydde lidt mens beskyttelse og skinnende. Eksperter på University of Tennessee læse etiketten på et gulv voks produkt til at sikre, at det er sikkert for den specifikke type af gulv.

Gulv polske

Gulv polering produkter hjælp glans trægulve, selv om ordet ejere bør bruge den rigtige type af polske for den specifikke gulv og afslutte type. Vand-baserede gulv polske er bedst til gulve, der kan tåle vand. Nogle forseglet og overflade-færdige gulve er vandtæt. Men de fleste typer af trægulve gøre bedst uden vand, så husejere måske ønsker at bruge et opløsningsmiddel-safe gulv polske. For at skinne en gulvet mens fjerne mærker fra sko eller andre skrammer, polere gulvet med et buffable gulv polske. De fleste etage polerer og voks kræver nogle polering til at se skinnende. Selvstændig polering etage polerer, vises dog skinnende, umiddelbart efter de tørre.

Floor Buffer

Elektriske gulv raspning eller polering maskiner, og polering klude hjælpe shine trægulve når de får en ny frakke af gulv voks eller gulv polske. Nye lag voks kan være glatte uden en god polering.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com