Hvordan at få sved pletter ud af bomuld skjorter

January 5

Mens nogle ting er så pæn som en ren, pressede bomuldstrøje, er intet så beskidt udseende som sved pletter på det i stedet. Den gulnede, ildelugtende rest tilovers fra en slid eller mere kan næsten gøre en skjorte ubrugelig for evigt. Med trinnene i denne artikel, vil at få pletter af en bomuldstrøje dog ingen sved.

Instruktioner

•Saturate området med vaskemiddel. Find de sweat-farvede områder og mætte dem med vaskemiddel. Du ønsker at sikre området grundigt dækket og gennemblødt med flydende vaskemiddel. Enhver type af rengøringsmiddel vil gøre men hvis skjorten er farvet, Kontroller, at vaskemidlet er farve-safe.

•Tilføj varmt vand og skum. Når områderne er mættet, tilføje varmt vand og begynder at gnide området, foldet til sig selv, rask. Du ønsker at skabe sæbeskum og skumme i området af pletten. Hold ser hvis pletten begynder at forsvinde. Du behøver ikke at våd hele skjorten.

•Hvis det er en hvid skjorte, tilføje blegemiddel med vaskemiddel. Hvis bomuld skjorten er hvid, er du velkommen til at tilføje mindre end 1/4 kop af blegemiddel til områderne. Bleach vil hurtigt støtte i at fjerne sved pletter samt vaskemiddel. Sørg for ikke at tilføje for meget blegemiddel som kemikaliet kan nedbryde den faktiske skjorte, selv, forlader svækket steder og eventuelle huller.

•Throw det i vaskemaskinen og sætte det på den længste cyklus for ekstra rengøring. Lad vaskemaskinen fyldes med vand nok til at dække skjorten, hvis det er den eneste vare til stede.

•Tillad det luft tørre. Ved at lade skjorte lufttørre, undgå du "madlavning" pletter i skjorten af tørring det hvis de ikke kom i første omgang. Hvis områderne er stadig sved farves, Gentag vaskemiddel, vand og blegemiddel kombination indtil pletter er fjernet.

Tips & advarsler

  • Overveje iført en undertrøje i fremtiden for at mindske sved pletter.
  • Vær forsigtig, når du bruger blegemiddel.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com