Hvordan virker en dam Skimmer boks?

January 6

Hvordan virker en dam Skimmer boks?

Hvad gør en dam Skimmer?

Damme kan gøre et hjem eller forretning mere fredfyldte og smukke, men der er nødvendige udstyr til at holde det ser uberørt. Dam hulskeer bruges til at holde damme renere og tydeligt af vragrester. At have en dam skimmer er et meget nyttigt værktøj, hvis du har en dam i din værftet eller på din virksomhed. Flydende vragrester er filtreret ud, før den når dammen pumpen og dette holder vedligeholdelse af pumpe og filter til et minimum.

Hvordan virker det?

Dam hulskeer ligner pool hulskeer i, hvordan de arbejder. En dam skimmer placeres i jorden lige på kanten af din Dam, over linjen af vand. Gummi Dam liner er forseglet til forreste del af boksen med en klemme. Når vand strømme fra dammen, det går at åbning af hulske gennem en dør, der kan vippes. Dette holder ud større snavs, mens frafiltrere mindre snavs og skidt. Resterne får skubbet gennem et blad net og et filter i en dykpumpe, der findes bag på boksen.Vandet løber ud af pumpe gennem en decharge forsamling i et stykke rør, der er fleksible og ind i jorden til et andet filter eller endda en vandfald mekanisme. Den dør, der hælder kaldes en weir og er specielt skabt for at gøre alle vandet flyde til toppen af døren. Dette skaber de mest fordelagtige skimming handling muligt. Døren kan være lukket, så det kan rengøres, og filtrene er aftageligt for skylning og udskiftning.

Hvilke stilarter er der?

Dam hulskeer kommer i forskellige størrelser og vand flow, lige fra 1200 gallon per time op til 3000 gallon per time for standard størrelse damme.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com