Hvilken slags samledåsen har jeg brug for 6 Gauge Wire?

January 6

Hvilken slags samledåsen har jeg brug for 6 Gauge Wire?

Når du arbejder med elektricitet i dit hjem, ikke kun bør du tage praktisk sikkerhed bekymringer, men du har en række internationale bygningsreglementer til at overveje for at undgå problemer i forbindelse med inspektioner, hus salg og nye ledninger bliver tilføjet på et senere tidspunkt. Wire målere eller størrelser, nummereres efter tykkelse, jo mindre antal Jo tykkere wire. Seks gauge ledninger er den største tilladte i standard forgreningsdåser.

Kryds defineret

En samledåse er en metal- eller plastikdisk Smørrebrød boks, der kan overflade monteret, eller inset ind i en mur til at indeholde en splejsning, outlet, omdirigere eller vende i en ledninger kører. Alle splejsninger inde plejehjem skal være inde i sådanne kasser ved lov. Boksene, selv er lavet af enten en tung vægt plast, typisk blå eller grå eller galvaniseret metal. De kommer i runde, kvadratiske og rektangulære stilarter. De udvendige kanter af boksen har flere post huller, hvoraf nogle kan åbne op for mere end én størrelse til at passe din kabler. Boksen er monteret med skruer og dækket over med en skrue-down metal eller plast dække.

Nybyggeri

I nybyggeri, kan 6-gauge ledninger gå i metal eller plast kasser. Typisk er kabelføringen monteret til indramning med hæfteklammer eller små metal stropper. Boksen selv mounts til rammen, således at de forreste kanter vil være selv med den færdige ansigt af væggen. Nyt byggeri plastkasser er ofte udstyret med påsatte negle, som du kan køre til stutteriet. Andre har vinklet huller, som du kan køre skruer igennem. De metal bokse er monteret med skruer gennem huller i ryg eller sider, i boksen.

Opgraderinger

En "gamle arbejde" boks fungerer bedst, når du installerer 6-gauge i remodellering og omarbejde til eksisterende systemer. Disse er typisk af tunge plast og har en skrue-klemme, der fæstner til den forreste kant af drywall, snarere end knyttet til rammen for nem installation i tidligere færdige vægge. Du kan fit ansigtet af boksen med standard junction dækker, således at der er ingen synlig forskel.

Boks dimensionering

For at beregne boksens størrelse, skal du tage højde for størrelsen af alle ledninger kører til din boks. Typisk vil flere kabler køre i din boks i en ledninger chase, eller conduit. Bygningsreglementer diktere den plads, der skal findes inde i en samledåse. Minimumskravet er relateret til den største conduit kommer. Måle diameteren af den største chase kommer ind i din boks. Kassen skal være 8 gange længere end diameteren af den største conduit.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com