Hvordan man laver plast havemøbler Look som ny

January 6

Udendørs møbler er møbler, der er designet til at forblive uden for året rundt mens stadig forbliver funktionel. Plast er et ideelt materiale til dette formål. Plast havemøbler er let at rengøre, holdbare og tåler let silende kold regn eller sviende varme sol. Desværre, nogle gange plastik møbler kan få pletter på det eller ellers ser mindre end ideelt. Der er flere måder du kan afhjælpe dette problem, herunder tunge rengøring og brug af blegemiddel.

Instruktioner

•Undersøg møblerne omhyggeligt. Bemærk nogen små revner i stropperne, der binder de vare sammen eller flossede ender. Se meget nøje på alle dele af stykke herunder nedenunder toppen af tabeller og bag enhver sædehynder. Du er på udkig efter eventuelle revner, der skal repareres og områder, der er særligt snavsede.

•Disassemble møbler hvis det er muligt. Fjern ben fra borde. Der er afsat puder. Mange puder kan rengøres ved at placere dem i en vaskemaskine. Brug en blid cyklus, vaske kun et par puder på tid og vask i koldt vand. Tilføje en lille beløb vaskemidler, men tilføjer ikke skyllemiddel eller du kan skade materialet. Trække apart stol arme. Placer hver del af varen i et separat sted. En presenning på jorden gør en god bedrift spot.

•Træk op en slange. Køre vandet mod hver enkelt del af møblerne i et minut eller to fra en afstand af en fod eller deromkring. Dette vil hjælpe løsne akkumulerede snavs partikler fra overfladen af varerne.

•Forbered et rengøringsmiddel. Det første skridt til at gøre udendørs møbler ser nye igen er en grundig rengøring. Bland en del opvaskemiddel og en fjerdedel af en kop af blegemiddel med tre dele vand i en stor spand. Placer Vandtætte handsker på hænderne. Dyp svampen i opløsningen opvask.

•Wash møbler med opvask-løsning. Tryk på svampen hårdt mod områder, der stadig beskidt, selv efter du har vasket dem med vand. Opvask løsningen bør fjerne meget af snavs. Brug en tandbørste, lille pensel eller lignende instrument til at få ud af enhver resterende snavs. Kontroller den pensel, du bruger er ren af dypper i kogende vand først.

•Applicer en anden runde af vand på møbler til at hjælpe med at fjerne den rengøringsmiddel. Bruge mere pres på områder, hvor en film af sæbe har opbygget. Dup dem tørre med rene håndklæder.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com