Sådan opbevarer orkideer før pottemuld

January 7

Sådan opbevarer orkideer før pottemuld

Når du får din orkidé hjem fra børnehaven, vil du sandsynligvis ønsker at udskifte sin midlertidige plastikbeholder med en mere permanent eller dekorative. Men hvis orkidé er i flor, som mest er købt, vente, indtil dens blomstrende periode er overstået inden udplantningen. Indtil da, holde orkideer sund. Svækket og forkert passet for orkideer er mindre tilbøjelige til at overleve transplantation end sund orkideer.

Instruktioner

•Sæt orkidé udendørs eller i et værelse, der stadig er mellem 50 og 90 grader Fahrenheit på alle tidspunkter. Hvis orkidé er indendørs, skal du placere det i nærheden af et vindue. Sted udendørs orkideer, hvor de vil modtage skygge under den varmeste del af dagen. Intensiteten af det lys, der orkidé kræver afhænger af arten. Forskning dens kulturelle krav til at bestemme, hvor meget lys, det er nødvendigt. Som en generel regel, hvis den orkidé blade er lyse grønt og sundt udseende, det er at få nok lys. Hvis bladene mørkere, er orkidé ikke får nok lys. Hvis de blush rød eller lilla, de får for meget lys.

•Åbn et vindue eller sted en fan i ethvert rum (ikke direkte ved siden af planten) er orkidé i. Det behov cirkulerende luft til at vokse godt.

•Hold fugt niveauer omkring orchid mellem 40 og 60 procent. Hvis luftfugtighed udendørs eller inde er meget lavere, mist orchid's blade dagligt med en sprayflaske. Alternativt, udfylde en plantning bakke under gryden med småsten og holde det fyldt til randen med vand.

•Kapacitet orkidé. Mængden af vand din orkidé, behov afhænger af sin art. Som en generel regel kræver paphiopedilum, miltonia, cymbidium, cattleya, oncidium, brassia, cendrobiumand og odontoglossum deres indstøbning medium forbliver jævnt fugtig, (ikke iblødsætning), når de er i flor. Phalaenopsis, vanda og ascocenda kræver deres indstøbning medium at blive næsten helt tørre mellem vandingerne. Men der er mange arter og undtagelser til vanding regler. Forskning din artens kulturelle behov for nøjagtige vanding specifikationer. Middag er det bedste tidspunkt at vand orkideer. Giv det vand indtil det drypper ud af drænhuller i bunden af gryden.

•Fertilize orkideer potteplanter i bark med en høj-kvælstof orkidé gødning. Befrugte orkideer potteplanter i andre medier med en afbalanceret orkidé gødning. Fortynd gødning til 1/4 styrke og fodre det til orchid når ugentlige. Følg producentens anvisninger for anvendelse detaljerne.

Tips & advarsler

  • Så længe orkidé er i en gryde af en slags, kan det vente på transplantation indtil dens rødder begynder at vokse ud af drænhuller i bunden af gryden.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com