Hvordan at bruge magasiner plantageejere

January 7

Blomst og køkkenhaver producere lyse, smukke blade og blomstrer med frugt, grøntsager og blomst høst i løbet af sæsonen. De kræver også omhyggelig planlægning og vedligeholdelse for succes. Planterne kan vokse eller producere uden den rigtige jord blanding og har brug for konsekvent lugning for at udelukke konkurrencen. I stedet for forsøger at bekæmpe ukrudt, som de vises, skal du holde ukrudt fra dyrkning i haver og plantageejere i første omgang. Bruge gamle magasiner, aviser og pap som jord barrierer til at holde haven grøn og økologisk.

Instruktioner

•Forbered plantageejere før nogen nye beplantninger at holde processen simpel. Trækker op ukrudt eller gamle løv og smide ud eksponerede sten og kuld. Rake plante til at give en flad, selv overflade.

•Lay sider fra gamle blade over jorden til at dække det. Stack magasin-sider fem til seks lag tyk til at give bedre dækning. Papiret blokerer solskin og holder ukrudt fra vokser op i haven.

•Build et nyt jord fundament på toppen af magasiner til udplantning. Lå 5 til 6 inches af organisk kompost og muld på webstedet for en fugtig og næringsrig foundation, og tilføje 10-10-10 eller 5-10-10 gødning for at starte vegetabilsk eller blomst ernæring.

Tips & advarsler

  • Brug pap eller aviser som alternative barrikader.
  • Bruge magasiner til linje gryder med drænhuller i container beplantninger. Blade så vandet kan løbe igennem hullet, men holde jorden indeholdt.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com