Sådan Beskær en tornede Sølvblad

January 8

Tornede Sølvblad (Sølvblad pungens) er en sprawling stedsegrøn busk med duftende, dybt grønne blade og klokke-formede, creme farvede blomster, der dækker busk i sent falde og tidlig vinter. Disse buske kan nå 15 fod høj og 20 fod bred, når lov til at vokse ukontrolleret. Forpligte sig til en årlig beskæring tidsplan til at sikre en mere velplejede søger tornede Sølvblad busk. Det er ikke svært at beskæring en tornede Sølvblad og hjælper med at holde din busk ser sit bedste.

Instruktioner

•Wash vinger på din beskæring udstyr i varmt, sæbevand før beskæring din tornede Sølvblad Busk for at forebygge overførsel af svampesporer og bakterier fra tidligere beskåret planter, buske og træer. Tørre blade i sprit og lad dem lufttørre.

•Klippe syge, beskadigede eller døde blade eller lemmer fra din tornede Sølvblad busk enhver tid i løbet af året til at bevare sin sundhed og udseende. Trim problem løv eller lemmer tilbage til en sund blad node med skærpet og steriliseret sakse.

•Prune tornede Sølvblad buske hvert falde for at opretholde den ønskede størrelse og form. Bruge sakse eller Beskæresave til at skære lemmerne af tredjedel deres længde. Undgå at skære lemmerne af mere end en tredjedel; Dette gør det vanskeligt for busk til at inddrive.

Tips & advarsler

  • Give tornede Sølvblad buske op til 1 tommer vand efter beskæring til at tilskynde dem til at begynde healing deres sår.
  • Tornede Sølvblad anses et aggressivt invasive ukrudt i nogle dele af USA. Kontakt dit lokale landbrugs udvidelse kontor for råd om hvordan du effektivt fjerner denne busk fra din landskab, hvis det ønskes.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com