Hvordan at vokse græskar med mandlige & kvindelige blomster

January 8

Hvordan at vokse græskar med mandlige & kvindelige blomster

Græskar producere både mandlige og kvindelige blomster på den samme plante. Mandlige blomster synes først at tiltrække bier og flyvende insekter til anlægget. En mandlig blossom vises på en slank stilk. Den kvindelige blossom vises med en lille hævede frugt på stilken direkte bag bloom. Pollen fra den mandlige blossom tillægger bien og deponeres i den kvindelige blossom at fremme befrugtning. Når befrugtet, frugten begynder at svulme op og de unge græskar vokser hurtigt.

Instruktioner

•Test jord i efteråret til foråret plantning. Tilføje ændringer efter anbefalingerne med jord testresultater. Ændring af jord i efteråret giver det tid til at bryde ned og foretage nødvendige justeringer i løbet af vinteren. Græskar foretrækker 6.0 til 6.8 pH

•Forbered jord på et solrigt sted, der modtager seks til otte timer af direkte sollys om dagen. Indtil jord til en dybde af 8-10 inches, så snart jorden kan bearbejdes i foråret. Fjerne klipper og plante debris og rake jorden glat med en haven rake.

•Tilføj tre inches af kompost eller godt rådnet gødning og bland godt med den eksisterende jord.

•SOW græskar frø i slutningen af foråret når faren for frost er gået og jord har varmet. Plante frø en tomme dyb i bakkerne (linjeafstand fem til seks fødder fra hinanden) eller i rækker fordelt 10 til 15 fod fra hinanden. Plante tre frø pr. bakke. Plads frø fem fødder fra hinanden i rækker.

•Kapacitet grundigt og holde jorden fugtig, indtil frøplanter dukke op i syv til 10 dage. Reducer vand når planter udvikle det andet sæt af løvblade. Vandet når jorden tørrer at røre.

Tips & advarsler

  • Græskar er tunge foderautomater og trives i gylle. Mange gartnere plante græskar direkte i godt rådnet gylle bunker og give dem til trail over gylle bunke.
  • Sørg for der er en levering af bier nær dit græskar patch til at sikre de befrugte de kvindelige blomster og du får en god afgrøde.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com