Sådan fjerner Nitrogen fra jord

January 9

Overskydende kvælstof i jorden er et problem for mange gartnere. Afhængigt af planten betyder det hurtig grøn vækst med lille frugtproduktion. Dette er ikke det ønskede resultat i en producere have. For at fjerne den overskydende kvælstof og få haven tilbage i balance, skal kvælstof-elskende planter plantes. Disse vil fjerne så meget kvælstof fra haven, at du skal måske tilføje nogle tilbage i løbet af den næste vækstsæson.

Instruktioner

•Plant en hurtigt voksende squash ved siden af din nuværende afgrøde. Squash stinker kvælstof ud af jorden og kan hjælpe din aktuelle afgrøde øge sine produkter for sæsonen. Sommer squash er det hurtigst voksende squash og vil bruge op en hel del af kvælstof.

•Plant kalkholdig grøntsager som kål og broccoli i efteråret hvis klimaet tillader winter grøntsager. Disse grøntsager tage op en stor mængde kvælstof, så meget at de skal være befrugtet med ekstra kvælstof i den gennemsnitlige haven, så de vil fjerne kvælstof over vinteren.

•Grow søde majs i foråret hvis du ikke kan vokse noget om vinteren. Sukkermajs bruger en masse af kvælstof og vil hjælpe dig med at få balancen tilbage i din have.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com