Sådan landskab en forhave med morgen solen

January 9

Sådan landskab en forhave med morgen solen

Morgensolen er langt mindre varm og intens end eftermiddagssolen. Når en pakke frø indeholder vejledning til "fuld sol", det generelt henviser til intensiteten af eftermiddagssolen, og ikke den blidere lys, der er til stede før middag. Planter har brug for store mængder sollys hver dag vil ikke trives i områder, der modtager kun morgensolen, men planter, der kræver en lille skygge eller en smule mindre sollys skal blomstre.

Instruktioner

•Plant blomster, som nogle skygge, som foxgloves, pelargonier, påskeliljer, azalea og violer. Disse er alle skygge-elskende planter, der vil trives i den blide glød i morgensolen men vil visne og dø i den intense eftermiddag varme.

•Tag eller beskære alle træer, der er placeret på den østlige side af gården. Det er afgørende at morgensolen ikke er begrænset på nogen måde, og et stort eller særdeles tæt træ kan gøre netop dette. Hvis du ikke ønsker at skære det ned helt, derefter blot beskære det tilbage hårdt hvert år.

•Plant træer på den nordlige eller vestlige side af gården. Disse vil give nogle meget tiltrængt skygge fra eftermiddagssolen i sommermånederne. At have træer tæt på huset kan endog reducere din afhængighed af aircondition om sommeren, så det også giver god økonomisk mening at plante nogle.

•Plant skygge-elskende planter under nogen store buske eller træer, der giver et skyggefuldt sted. Hostas, for eksempel elsker dappled lys, så de kan plantes under træer. Nogle roser kan også plantes i skyggefulde områder eller områder, der får kun meget lidt sollys hver dag.

•Installer en fugl bad eller vand indslag en slags i det område, der får morgensolen. Fuld sol på vand kan forårsage alger til at vokse hurtigt, men det er ikke et problem for vand, der kun ser morgensolen. Fordampning vil være mindre ekstreme så godt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com