Hvordan forsegle min Radiator, ved hjælp af silikone?

January 9

Hvordan forsegle min Radiator, ved hjælp af silikone?

Radiatorer er vigtige, varme og kølesystemer til stede i mange hjem, køretøjer og endda i nogle elektronik. Hvis en radiator springs en lækage, vil det fungere mindre kapacitet, hvis det fungerer på alle. Reparation af disse lækager og sæler behøver ikke være frygtelig svært (i virkeligheden, der er masser af online tutorials); men det materiale, der anvendes til at forsegle en radiator afgør, hvor længe det vil fortsætte med at arbejde. En af de mest alsidige materialer, du kan bruge til at forsegle en radiator er silikone, der er tilgængelige i forskellige former, såsom fugemasse, tape og epoxy.

Lokalisere lækagen

Før du kan forsegle din radiator, vil du have at afgøre, hvor der er en lækage, eller hvis ingen læk findes, som forsegle du ønsker at erstatte. Silikone sæler vare meget længere end gummi dem, så i sidstnævnte tilfælde bør du overveje at opgradere til en silikone tætning som Silastic. Hvis du er på udkig efter en lækage i en bil, tjekke radiator, efterfulgt af slanger og deres forbindelser til motoren. På en radiator i hjemmet, ser på enheden selv, ventiler og rør koblinger.

Patch radiatoren

Hvis du finder ud af at lækagen kommer fra radiator enhed, har du et par muligheder. Du kan vælge at bruge en høj-varme silikone fugemasse til gum hullet hvorigennem din radiator lækager. Silikone fugemasse er fremragende, fordi det vil udvide til at passe hul og hærde, og kan modstå en stor del af varmen. En anden mulighed er at bruge silikone bånd som Rescue Tape. Efter indpakning båndet omkring det område, der er utæt, vil silikone bånd fuse til området og skabe en permanent og temmelig fleksible forsegling.

Andre spørgsmål

På et hjem radiator, vil stramning møtrikken af koblingen ofte løse en radiator lækage. Hvis dette ikke virker, men "oliven," som sæler røret til radiatoren, muligvis skal behandles. Anvende en silikone fugemasse belægning på oliven vil ofte arbejde, eller du kan ombryde et lille stykke af høj temperatur silikone bånd rundt om den. I et køretøj, kan dårlige slanger og ventiler, petcock behandles på samme måde. Desværre, hvis din bil køleren er utæt og du bestemmer, at motoren er spørgsmålet, ingen mængde af silikone vil kunne reparere lækagen. Du bliver nødt til at tage din bil til en mekaniker til at sikre, at lækagen er behandlet af fagfolk.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com