Støvfrit Drywall slibning værktøjer

January 9

Støvfrit Drywall slibning værktøjer

Ikke alene skaber gips støv en rod, men overdreven indånding af disse fine partikler også udgør en alvorlig sundhedsrisiko. Drywall fagfolk undgå gips støv ved hjælp af en række specialiserede, støvfrit slibning værktøjer. Støvfrit drywall slibning værktøjer omfatter billig, muskel-drevne værktøjer og state-of-the-art motoriserede maskiner. Tjek de forskellige typer af støvfrit drywall slibning værktøjer, og vælge dem, der passer til anvendelsesområdet for dit projekt.

Slibning svampe

Slibning gipsvæg med våde svampe tilbyder den billigste endnu mest arbejdskraftintensive metode af drywall slibning. Slibning svampe er tilgængelig i de fleste hardware og hjem forbedring butikker. Som en fugning svamp dækker en lidt slibende skuresvamp én side af et drywall slibning svamp. Fordi drywall fælles sammensatte er vandopløselige, giver den våde svamp en effektiv, omend rodet, støvfrit slibning løsning.

Spand

Hvis slibning af våd svamp, skal drywall efterbehandler konstant soak og vride ud af svampe. En stor spand fyldt med rent vand ledsager en gipsvæg finisher som han bevæger sig på tværs af arbejdsområdet. En 5-gallon spand med en vedhæftet håndtag er tilstrækkeligt for de fleste applikationer.

Støvfrit håndholdte rystepudser

Denne håndholdte power tool sands ikke kun gips men træ, metal og andre materialer. Små plader af sandpapir tillægger den støvfrit rystepudser bundplade. Værktøjets motor beføjelser cirkelbevægelser i bundpladen som en gipsvæg finisher trykker redskab mod væggen. Som sandpapir abrades væggens overflade, suger værktøjets lille vakuumpumpe den resulterende støv og snavs i en beholder, som regel en pose.

Vakuum slibemaskine

Det vakuum sander består af to grundlæggende dele: en rektangulær, pole-monteret base plade der holder sandpapir og en vakuum slange der suger gips støv i en beholder. Pole-monteret bundpladen er næsten identisk med den drywaller traditionelle, manuelt betjente pole sander. I modsætning til rystepudser, vakuum slibemaskine pladen ikke bevæge sig; drywall efterbehandler skal gnide plade frem og tilbage med ren muskel magt. En vakuumslangen løber langs værktøjets pole og typisk tillægger en stor, hjul-monterede støv container.

Automatisk støvfrit Drywall Sander

Automatisk støvfrit drywall sander er lignende til den vakuum slibemaskine, men med én vigtig undtagelse: dette værktøj bundplade reciprocates eller svinger for at automatisk slib en væg overflade. Værktøjets motor magter både den bundplade bevægelse og sugning med en vakuumpumpe. Ligesom den vakuum sander trækker suge støv gennem en slange og i en standalone opbevaringsbeholder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com