Sådan Recaulk badekar med Linoleum gulvbelægning

January 10

Sådan Recaulk badekar med Linoleum gulvbelægning

Hvis din gamle badeværelse caulk er revnet eller split, skal du erstatte caulk hurtigst muligt at undgå at skade dit undergulv af vandindtrængning. Caulk fylder hullerne mellem badekarret og linoleum gulvbelægning for at forhindre vand fra siver ind mellem de to overflader og rådnende undergulvet. Hvis hullet ikke er forseglet korrekt, ikke kun kan undergulvet være beskadiget, men linoleum vil sandsynligvis løfte fra undergulvet.

Instruktioner

•Fjern gamle caulk med en caulk skraber af en hobbykniv.

•Dampen en ren klud med sprit og rengør gulve og side af badekar i området at være tætnes. Tillad alkohol at tørre helt.

•Klippe tip off en dåse vand og meldug resistente caulk. Pas på ikke at skære for meget ud i spids eller linje af caulk bliver for stor, hvilket skaber affald og en rod. Hullet i spidsen skal være på størrelse med efterbehandling søm.

•Sæt kan af caulk i en caulk pistol. Push baren håndtaget på bagsiden af caulk pistol ind i bagsiden af caulk kan sikre det.

•Squeeze på aftrækkeren på caulk pistol kan som du tegne spidsen af caulk langs kløften mellem badekarret og gulvbelægning, deponere en linje af caulk i hullet. Holde caulk pistol i bevægelse samtidig med at presse på aftrækkeren, så at caulk ikke klumper sig hvor som helst enkelt.

•Våd din finger og køre det forsigtigt ned caulk linje for at glatte det i sted. Du kan også bruge en isterning til glatte caulk. Hvis linjen caulk ikke helt forsegle knæk mellem gulvbelægning og karbad, derefter vente et par minutter og tilføje en anden linje af caulk og glat på plads. Det er bedst at tilføje flere smalle linjer af caulk end at forsøge en stor en, der kan oprette affald.

•Tillad caulk tørre fuldstændigt, før du bruger badekarret eller opsamlingsoverførsel badeværelsesgulvet. Tørretid afhænger af temperatur og luftfugtighed i rummet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com