Hvor sent i sæsonen kan du plante stedmoderblomster?

January 10

Hvor sent i sæsonen kan du plante stedmoderblomster?

Alle dage af året, blomstrer et sted i Nordamerika stedmoderblomster. Et rigtigt anlæg til alle årstider, stedmoderblomster vokse i sommeren i nord og om vinteren i syd. Plantning rådgivning, afhænger af, hvor du live.

Beskrivelse

Farvestrålende stedmoderblomster er favoritter i hængende kurve, altankasser og blomsterbede. Med en "face" sarte udseende blomst er faktisk hårdt og slidstærkt. Pansies vokse 6 til 8 inches høj med en lignende spredning.

Nordlige tidsramme

Start din Stedmoderblomst frø indeni seks til otte uger før du dem udenfor. Til nordlige stater tyder Iowa State Universitys hjemmeside på Start frø i juni for transplantation i August. Dette muliggør Stedmoderblomst at udvikle rødder, før vinteren fryser.

Sydlige tidsramme

Geografi er imidlertid afgørende for at såsæsonen. Hvis du bor i en mere sydlige himmelstrøg--ikke mere nordlige end Arkansas--kan du plante stedmoderblomster fra slutningen af September gennem November som en overvintrende enårig. Selv når stedmoderblomster fryse fast, vil de tø ud i solen og fortsætte med at blomstre hele vinteren.

Sen plantning Tips

Hvis du plante til plante stedmoderblomster sent på sæsonen, vælge stærke, sunde planter med blomster eller på knopper mindst allerede dannet. Unge, små planter kan ikke producere god blomster indtil foråret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com