Hvordan man dyrker levende hegn

January 11

Hvordan man dyrker levende hegn

Pyrenæisk, bevidst placeret vægge bygget af buskede planter, buske og træer, er blevet brugt, ifølge "Hobby Farm" magazine, siden bronzealderen at markere ejendom linjer og styre domesticerede dyr. Hegn er forblevet populær blandt boligejerne søger for at edge deres egne haver og værfter. Levende hegn ofte er mere attraktive end hegn og mere effektivt beskyttelse af personlige oplysninger, kontrollere støj, beskytte mod vinden og tiltrækker gavnlige insekter. Forskning hvilke planter er bedst for din klima og område, da der er en lang række sorter, der kan bruges med succes, herunder evergreens, Buksbom, liguster, willow og vinter kaprifolium.

Instruktioner

•Indstil placeringen af din hæk og grave plantning skyttegrave inden du køber dine planter. Sikre, at skyttegravene er dyb nok til at rumme din valgte planterødder.

•Plant din hæk sorter med et par fødder mellem hver plante. Dette tillader hække kan etablere sig uden konkurrence. Udfyld åbne områder for de første par sæsoner--indtil hæk planter udfylde--med mindre blomsterplanter eller græsser.

•Edge din Pyrenæisk med en bunke af snavs på begge sider. Dette hjælper hækken fastholde vand.

•Mulch Pyrenæisk mindst én gang pr. sæson til forhindrer ukrudt. I begyndelsen, barkflis og feed fortyndet din hække med busk mad og rod stimulator bi-ugentlige tilskynde rødder og sund vækst.

•Kapacitet efter behov for din arter af planter. De fleste planter har brug for daglig vanding i de varme måneder og ugentlige vanding i efteråret og vinteren.

•Prune regelmæssigt for at fjerne døde grene, at tilskynde til vækst og til at opretholde formen af din hæk. Stedsegrønne planter og planter, der blomstrer i foråret bør få en grundig beskæring i begyndelsen af vinteren.

Tips & advarsler

  • Overveje den ønskede højde af din hæk afhængigt af dit hjems behov. Nel Newman af Growise forklarer, at "et otte fod hedge omslutter og udelukker mest effektivt... Lave hække kan oprette en psykologisk væg, men bevare visningen og brisen, mens højere rækker af buske, fjernes mentalt begge."

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com