Hvordan man laver blåbær vokse i jorden med Neutral pH

July 14

Hvordan man laver blåbær vokse i jorden med Neutral pH

Blåbær vokser vildt i mange områder af de Forenede Stater, der har egnede jordbund og fugt samt passende lys eksponering. Blåbær kræver sure jord til at dyrke deres bedste og producere rigelige mængder af frugt. Haver og landskaber med neutral og basisk jord kan bruges til voksende blåbær planter, selv om disse jord har brug for nogle ændringsforslag. For at gøre blåbær vokse i din neutral jord, justering af pH og en passende site er forberedelse nødvendig.

Instruktioner

•Rengør din fremtidige blueberry plaster på alle eksisterende ukrudt og anden vegetation. Bruge en have rorpind til at trække op begravet rødder. Rive op døde vegetationen og fjerner det fra området.

•Gennemfør en grundlæggende jord test på webstedet ryddet at vælge dele af jorden for testen fra alle områder af din blueberry patch. Følg vejledningen på testresultater for at forbedre jordens porøsitet og erstatte enhver forarmet næringsstoffer. Tilføje vegetativ barkflis, såsom raked blade eller kompost, at skabe en løs, lerede jord blanding i alderen.

•Forøgelse af din neutral pH jord ved at tilføje elementært svovl surhedsgrad. Bruge granuleret form af svovl. Mængden af svovl skal du tilføje for at mindske surhedsgraden afhænger af den aktuelle pH-niveau og calciumcarbonat indholdet af din eksisterende jord. Følg instruktionerne på din jord testresultater og etiketten på pakken svovl at bringe pH-niveau på omkring 4,5 til 5.0. Lerjord tendens til at kræve mere svovl end sandstrand og lerede medier.

•Till svovl i muldjord i en dybde af mindst 8 inches. Bland jorden godt ved at gå over stedet to eller tre gange med din rorpind. Teste jorden i plantning site en anden gang om tre eller fire måneder senere. Svovl reaktion tager flere måneder at øge syreindholdet af din jord. Når din jord test viser et pH mellem 4,5 og 5,0, kan du plante dine blåbær planter.

•Plant din blåbær planter i din have i foråret efter neddypning barfodet planterne i en time i en spand vand. Plads, plante og vand inkluderet blåbær efter instrukser med din særlige kultivarer.

•Retest jord i blåbær plasteret mindst én eller to gange om året, tilføjer ændringsforslag som instrueres i at holde pH-niveauet mellem 4.5 og 5.5.

Tips & advarsler

  • Beskære tilbage om halvdelen af vækst på nye blåbær planter på tidspunktet for udplantning.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com