Avocado træer i en Container

January 11

Avocado træer i en Container

Avocado træer vokse med succes som potteplanter stueplanter når leveres med ordentlig pleje. De fleste container-vokset avocadoer sat aldrig frugt, men den blanke grønne stedsegrønne blade er en attraktiv tilføjelse til dit hjem. Du kan dyrke din avocado som en høj indendørs træ eller tog det til en mindre, bushier form som ønsket.

Pot og jord

Bruge en 8-tommer diameter pot med bunden afløbshuller til nyplantede avocado træer. Avocadoer vokser bedst når de plantes i veldrænet pottemuld. Brug ikke havejord, da det er alt for tæt til at arbejde med succes i container kultur. Avocadoer kræver ompotning hver to til tre år. Repot træet i foråret ind i en beholder en størrelse større end den gamle container, ved hjælp af den samme potning jord blanding, som det var stigende i tidligere.

Sollys og temperatur

Avocadoer foretrækker varme temperaturer mellem 70 og 85 grader Fahrenheit i løbet af dagen og ikke lavere end 50 grader Fahrenheit om natten. Placer containerne i et vindue, hvor de modtager direkte alle dag sollys. Avocadoer kan ikke tåle frost, men du kan placere træer uden for i et solrigt område i sommeren måned til at sikre de får masser af lys, varme og frisk luft. Bare bringe containere tilbage indendørs, når temperaturerne begynder at falde i efteråret.

Vand

Både for meget og for lidt vand kan skade din avocado. Vand planten når den øverste tomme af jord begynder at føle sig tør. For meget vand gør blade krøller og træet udvikler en bløde stilk, som i sidste ende fører til at rådne og død. For lidt vand forårsager blade at brown og dø. Gang-ugentlige vanding er normalt tilstrækkelig til stueplanter. Planter sat udendørs kan kræve daglige vanding afhængigt af hvor hurtigt jorden tørrer ud.

Gødning

Container-vokset avocadoer behøver kun lys befrugtning til at genopbygge næringsstofferne i pottemuld. Bruge en velafbalanceret gødning formuleret for potteplanter. Anvendelse af gødning hver tre måneder i alt fire programmer om året. Brug den laveste dosering anbefales på etiketten for din avocado container størrelse.

Beskæring

Avocadoer begynde at udvikle sig til træer, når de er omkring 4 fod høje. Fuld avocado træer kan vanskeligt at opretholde indendørs på grund af deres størrelse. Hvis du foretrækker en mindre, bushier avocado, skæres tilbage anlægget af 2 inches, når det er 6 inches høj. Fortsætte med at skære planten for hver 2 fødder af vækst, det lægger på. Denne type af lys beskæring tilskynder forgrening og gør den avocado tidligere en lavere, bushier vækst vane i stedet for at udvikle en enkelt kuffert.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com