Hvordan til at diagnosticere en lækage i din underjordiske swimmingpool

January 11

Tror du har en lækage i din pool men ikke sikker på hvordan for at afgøre, hvor det er? Over tid, vil de fleste pools udvikle en utæthed et sted. Heldigvis er der et par enkle trin kan du tage for at lokalisere lækagen i din pool.

Instruktioner

•Indstil hvis vandtab i din pool er på grund af fordampning eller en lækage. Placere en 5-gallon spand i puljen med kun inches af spanden toppen stikker op af vandet. Fyld spanden med vand, indtil det er på samme niveau som pool vand niveau. Brug en markør til at markere niveauet på spanden. Efter 24 timer, sammenligne pool vand niveau til spand vand niveau. Hvis pool vandstanden er lavere end spanden, har du en lækage.

•Kontroller din pool udstyr for lækager. Undersøg din pool filter, varme system, pipe ventiler og pumpe til at sørge for de ikke er årsag til din lækage. Look for fugtig jord omkring eller under nogen af disse stykker udstyr. Kontrollere pumpe for lækage ved at dreje det og slukkes igen, ser for sprøjte vand når pumpen er slukket. Også kigge efter revner i gips og se nærmere på flisen og inde i skummer. Mest i jorden pool utætheder er på grund af en adskillelse mellem skummer og beton.

•Purchase pool farvestof fra din lokale swimmingpool forhandler til at bestemme placeringen af en lækage. Dette farvestof, specielt lavet til pools, vil rejse til placeringen af lækage og blive suget ud ved at gøre det nemt for dig at lokalisere lækagen. Denne teknik virker bedre hvis du har en omtrentlig idé om hvor lækagen kan være placeret. Hvis ikke, bare prøve ved hjælp af farvestoffet i forskellige steder rundt om poolen, og se hvor farvestoffet rejser. Hvis det er suget ud af et bestemt sted i poolen, har du fundet din lækage.

•Udtøm puljen og få fat i en svamp og sæbe. Bruge svampen til at sprede sæbe over området hvor du mener, at lækagen er placeret. Når sæben er over læk, vil det boble op som tyggegummi.

•Wait for pool løbe ned. Hvis du tillader simpelthen bassinvandet at fortsætte med at løbe, vil du kunne bestemme den omtrentlige højde af lækagen, da puljen ikke vil lække lække linje. Bruge denne teknik til at bestemme den omtrentlige grad af lækage og derefter bruge en af de andre nævnte teknikker til at bestemme den specifikke plet af lækagen.

•Opkald i en professionel, hvis ingen af de ovennævnte teknikker giver dig mulighed at bestemme placeringen af din pool lækage. Bruge en Internet-søgemaskine eller lokale notering til at finde en swimmingpool specialist i nærheden af dig. Leak detection specialister har særligt udstyr, de kan bruge til at finde lækagen og reparere den.

Tips & advarsler

  • Inspicere det konkrete område omkring poolen for revner.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com