Bolig jern fjernelse

January 12

Bolig jern fjernelse

Intet bryder dit hjem rør gerne rust opbygning. Jern blandet med luft og vand skaber rust og det er hårdt at rengøre uanset om det er inden for din rør eller infiltrerer din beton eller hjems ydre.

Indvendige Rust oprydning

Når jernoxid rustsvampe ud dine rør, nødt du til at erstatte dem, hvilket er dyrt og tidskrævende. Jern filtre, Vandblødgøringsapparater, polyphosphate foderautomater, chlorering eller luftning efterfulgt af filtrering, er de top fem måder at befri dit hjem af jern oprustning.

Udvendig jern oprydning

Befri jern pletter på dit konkrete indkørsel eller på siden af dit hjem tager knofedt. Processen til fjernelse af kræver som regel produkter fremstillet for at få rust off udvendige overflader og en effekt spændeskive. Eddike virker vidundere og plejer etch din beton som sure over-the-counter kemikalier. Det er også mere sikre for septisk systemer og omkring børn og kæledyr.

Stoppe Rust i dens spor

Male jern til at holde det fra at få rustent ved at beskytte det mod elementerne. Hvis luft og vand ikke kan præge malingen, din jern er mindre tilbøjelige til at rust fra eksterne kræfter, så du behøver ikke at fjerne det i første omgang. Holde salt væk, da det øger den kemiske reaktion fører til rust. Almindelig bolig vedligeholdelse holder jern i skak.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com