Hvordan at reparere en PVC fælde

January 12

Hvordan at reparere en PVC fælde

En polyvinylchlorid (PVC) anvendes i VVS til separat spildevand atmosfære fra atmosfæren i hjemmet eller virksomheden. PVC fælde bruger fanget vand som en barriere mellem de to atmosfærer i røret. En PVC fælde kan lække, bryde eller blive tilstoppet over tid og erstatter PVC fælde kan være din eneste mulighed. De fleste PVC fælder lim sammen med andre rørledninger, men nogle gange en vandlås kan installeres med kompression stik. Disse stik kan løsnes ved hjælp af en skruenøgle. Hvis din fælde er limet sammen du har intet andet valg, men for at skære det ud og erstatte det i tilfælde du nødt til at reparere den.

Instruktioner

•Tøm vand fra PVC fælde ved at fjerne PVC stikket i bunden af fælden. Dette kan gøres ved hjælp af en skruenøgle. Før du fjerner stikket, sætte en skål eller gryde direkte under det til at fange det overskydende vand.

•Klippe PVC fælde på et fælles, hvor to straight stykker af PVC mødes ved hjælp af en sav. Det eneste sted du kan muligvis skåret fælden er tæt på hvor det kommer ind i væggen. En PVC fælde er almindeligt udstyret med en kompression stik i bunden af armaturet så løsne der med en skruenøgle. Hvis din PVC fælde bruger kompression stik på to steder langs PVC, løsne fittings bruger din skruenøgle. Fjerne fælden.

• Rengør indvendige af den udsatte PVC strækker sig fra væggen. Hvis du skærer PVC på fælles, nogle PVC vil være tilbage i fælles og skal fjernes ved hjælp af en boremaskine og et PVC fræser hoved. Bore interiør af PVC'EN strækker sig fra væggen ved at placere fræser hoved i midten af PVC rør og langsomt anvende pres, som du bore. Overvåge dine fremskridt omhyggeligt og kun fjerne sidesten PVC. Ikke skære PVC strækker sig fra væggen.

•Tør passer en udskiftning PVC fælde. Lim ikke PVC sammen, medmindre du er sikker på, at alle brikkerne passer med hinanden. Nye PVC fælden skal udvide under bunden af armaturet og PVC rør strækker sig fra væggen og derefter stige for at opfylde PVC strækker sig fra væggen. Dette design giver mulighed for tyngdekraften til at fælde vand i rør, forsegling stemningen i rummet fra atmosfæren i rørsystemet. Gøre brug af de forskellige størrelse rør og adaptere, der er fremstillet af PVC materiale til at fuldføre denne opgave. Hvert enkelte rør bør passe stramt i eller omkring de forbinder rør.

•Rens og lim brikkerne i PVC fælde sammen ved hjælp af PVC piberenser og PVC rør lim. Hvis du bruger kompression stik, sætte fælden i sted og hånd spænd kompression fittings før ved hjælp af en skruenøgle til at fuldt ud sikre fælden.

•Køre den vand gennem PVC fælden at kontrollere lækager. Hvis du har tør monteret og limet PVC fælde sammen ordentligt end du ikke bør opleve lækager. Hvis utætheder opstår, skal du erstatte fælden igen.

Tips & advarsler

  • Ved hjælp af elværktøj i små lukkede rum uden forsigtighed kan føre til alvorlig skade. Betjen ikke elværktøj mens beruset.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com