Døren Weatherstrip mulighederne

January 13

Forsegling utætheder omkring døre og vinduer med weatherstripping er en nem og billig måde for boligejere at spare energi og lavere varme og køling regninger. Du kan købe flere forskellige typer af weatherstripping på hjem forbedring eller hardware butikker og installere det selv på en eftermiddag. Typen af weatherstripping skal du bruge afhænger af størrelsen af hullet skal dækkes og dit budget.

Selvklæbende skum

Den billigste form for døren weatherstripping består af en stribe af fleksibelt skum med en selvklæbende bagside. Skære skum til at passe din dørkarmen, skræl off opbakning dække strip og tryk på plads. Dørkarmen skal være meget ren for at sikre ordentlig vedhæftning. Disse skum strimler arbejde godt for at udfylde huller, men forværres med anvendelse og skal muligvis udskiftes hver sæson.

Metal Strips

Fjedrende metalstrimler i en V-form komprimere når en dør lukkes og åbnes bredere, når døren er åben, udfylde huller og forsegling utætheder. Strimler forblive fleksible i lang tid og vil vare i mange år. Stavene kan være selvklæbende, med klæbende bagside, eller kan skrue på plads. Stavene er lidt dyrere end skum og tage lidt mere arbejde at anvende.

Døren feje

En dør feje er designet til at lukke hullet i bunden af døren. Du bliver nødt til at måle din dør og forskellen til at købe den rigtige størrelse feje. Feje mounts til bunden af døren med skruer. Du kan trimme feje til størrelse at lade døren til at åbne og lukke ordentligt. En feje kan være gummi, filt, skum, eller af børste-agtig fibre. Alle arbejde for at lukke hullet og forsegle utætheder.

Tærskel

En isoleret tærskel erstatter en rådnet eller slidte tærskel og sæler et større hul i bunden af døren. En tærskel er en flad og lidt hævet stykke af metal eller træ, der passer over gulvet under døren. Du skal måle bredden af den eksisterende tærskel at forsikre du køber den rigtige størrelse. Tærskel skruer på plads.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com