Sådan afbryde et PVC rør

January 13

En polyvinylchlorid eller PVC-rør er et bekvemt alternativ til at bruge kobber og G.I. rør. Det er billigere, lettere at installere og kræver ikke så meget tid til at arbejde på. PVC rør vil ikke forværres over tid og ikke korroderer eller rust. PVC rør er nemme at bruge, men der er tidspunkter, hvor de har til at blive afbrudt for at blive repareret. PVC leddene er gjort permanent ved en flydende svejsning proces ved hjælp af opløsningsmidler, som smelter PVC. PVC leddene kan ikke fortrydes, når væsken svejsning proces er afsluttet. Lær at afbryde PVC rør for at kunne reparere dem og øge dine kvalifikationer.

Instruktioner

•Locate nøjagtige sted eller steder, hvor du bliver nødt til at afbryde PVC-rør. Skåret PVC-rør ved hjælp af en lille hånd sav eller en rørskærer til at afbryde det, men give mindst 6 inches clearance fra den nærmeste passende at give tilstrækkelig plads til en ny montering, hvis du vil genoprette forbindelsen røret.

•Klippe fra en anden tommer fra røret hvis du har planer om at genskabe det senere for at imødekomme den ekstra længde, der vil blive tilføjet af en PVC kobling. Den afbrudte PVC-rør kan blive genoprettet ved at indsætte en PVC kobling mellem de afbrudte rør og svejsning forbindelsen ved hjælp af et opløsningsmiddel.

•Smoothen kanten af røret efter at skære det med en medium (80-120) grus sandpapir for at fjerne små partikler af sidesten PVC. Ren alle indbetalinger, der har dannet inde i røret vægge ved hjælp af en fugtig klud og sæbe. Røret er nu klar til at blive genoprettet ved hjælp af forskellige fittings: PVC tee, PVC kobling eller PVC albue. Linjen kan også være "dræbt" på dette punkt ved hjælp af et PVC ende cap til at sætte den.

Tips & advarsler

  • Brug en "PVC union", hvis du har brug at genoprette et rør, der skal være afbrudt og tilsluttes igen i fremtiden.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com