Hvor ofte bør du vand Ficus?

January 13

De mange sorter af ficus der oftest dyrkes som potteplanter. De trives med minimum pleje og leve mange år, hvilket gør dem en passende lav vedligeholdelse plante i mange hjem. Vanding dem ordentligt sikrer, at de vil fortsætte med at vokse og forblive raske. De fleste stuebirk sorter deler de samme vanding behov, selvom sorten krybende figen er en bemærkelsesværdig undtagelse.

Hvornår skal vand

De fleste ficus tåle nogle tørring mellem vanding, så længe jorden ikke tørre ud helt omkring rodklump inde plantageejer. Giver overfladen af jorden bare begynde at udtørre er bedst, men undgå at lade det tørre ud af mere end en tomme dyb. Stikke fingeren i jorden 1 tommer, og hvis det føles tør, er det tid til vand.

Den snigende fig ficus er en undtagelse. Disse planter tåler ikke nogen tørhed i jorden. Vand krybende fig så snart overfladen begynder at tørre, men mens det er stadig fugtigt hvis du stikke din finger ind i det.

Sådan vand

Vand så jorden er jævnt fugtig hele planter, sikre, at der er nok vand i bunden af plantageejer hvor rødderne er. Vand planterne oppefra, indtil vandet begynder dryppende fra bunden drænhuller på plantageejer. Tømme drypbakke under plantageejer 5-10 minutter efter vanding for at forhindre sygdomsfremkaldende organismer fra vokser i stillestående vand.

Bruge stuetemperatur eller lidt varmt vand fra hanen, når vanding af ficus. Koldt eller varmt vand kan chokere rødder og forårsage skade på dem. Når befrugtende, blandes en flydende foder med lige dele vand. Vandet hjælper rødderne hurtigt adgang til gødning næringsstoffer og forhindrer skader fra gødning brænde. Ficus kræver kun befrugtning når månedlige mens de aktivt vokser.

Fejlfinding

Leaf tab er et fælles problem i ficus, der er uretmæssigt vandes. Alt for våd jord fører til brune blade, der derefter falde. Rødderne er ved at drukne i den alt for fugtig jord, hvilket fører til dette blad død. Check for alt for fugtig jord ved at stikke fingeren i jorden. Mens det skal føles fugtig, hvis store klumper af jord holde sig hen til jeres finger, anlægget skal tørre ud yderligere før den næste vanding.

Leaf drop kombineret med tørre gule eller brune blade er forårsaget af for lidt vand. Tillad ikke jorden begynder at revner eller at trække sig væk fra siden af puljen før vanding.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com