Sådan bruges uorganiske barkflis

January 14

Sådan bruges uorganiske barkflis

I denne æra af genvinding og "grønnere" synes det kun naturligt at bringe det til haven ved hjælp af uorganiske barkflis. Uorganiske materialer vil ikke tilføje næringsstoffer til jorden, men de nedbrydes ikke let. Uorganiske dækningsmateriale omfatter lava sten, småsten, plast eller landskab fibre, som hverken nedbryde og forbedre jordstrukturen eller tilføje næringsstoffer til jorden. Når et websted kræver renovering, kan uorganiske dækningsmateriale være vanskeligt at fjerne, mens økologisk Dækningsmateriale kan integreres nemt i jorden.

Instruktioner

Sådan bruges uorganiske barkflis

•Brug avis. Mulching ved hjælp af avisen som barkflis er billigt, men nyttigt. Avis barkflis forhindrer ukrudt spiring og er meget effektiv i køkkenhaver. Avisen er let tilgængelige og bemærkelsesværdige sterile. Ulempen ved avis barkflis er, at det kan blæse væk hvis ikke vejet og er normalt kun godt for én sæson.

•Brug landskab tekstiler. Landskab tekstiler er typisk en sort, vævet stof, der indeholder små huller i overfladen til at tillade luft, vand og næringsstoffer for at flytte til og fra jorden. De er ikke æstetisk tiltalende ved sig selv og bruges typisk med dækningsmateriale placeret på toppen. Landskab stoffer kan hæmme væksten af ukrudt. Som økologisk dækningsmateriale nedbryde oven på landskab stof; kompost er udviklet, at skabe et ideelt sted for ukrudtsfrø at spire kompost bør ryddes væk med jævne mellemrum og området remulched. Den gennemsnitlige udgift er omkring $20 pr. 6 af 50 fods rulle.

•Brug genanvendt gummidæk. Også kaldet crumb gummi, genanvendt gummidæk, er en kraftig materiale, der er ikke nedbrydes, vaske eller blæse væk nemt. Det også modstå synker det jorden som grus. Denne type af barkflis er typisk findes i græstørv områder, der er udsat for høj trafik såsom nær en vogn sti eller på sports tørv eller legepladser. Det kan con i en bred vifte af farver. I stærkt trafikerede bære områder, det hjælper med at reducere jordpakning og forbedrer tolerance. Det giver polstring for begge turf grass kronen og for dem ved hjælp af græstørv. Crumb gummi øger jordens temperaturer, som under visse betingelser kan øge. De gennemsnitlige omkostninger er $9 pr. 30-pund pose, som dækker 7 1/2 firkantet fod 2 inches dyb.

•Brug plast. Plast er billige og fås i forskellige tykkelser og farver. Sort plast kan øge jordtemperaturer og kontrollerer effektivt de fleste ukrudt, fordi lyset ikke kan nå frøplanter. Klar plast kan øge jordtemperaturer 10° F eller mere. Klar plast bruges i varmere klimaer for at pasteurisere jord inden plantning. Plast kan anvendes tidligt i sæsonen, at øge jordtemperaturer og forlænge vækstsæsonen eller at modnes frugt. Tomater og jordbær er afgrøder, der kan drage fordel af øget tidlige jordtemperaturer. Plast er ikke anbefalet i landskabet senge, fordi mens det hæmmer weed vækst vil det også hæmme væksten af ønskeligt planter. Plast begrænser luftbevægelse, vand og næringsstoffer til og fra jorden, hvilket kan resultere i meget tørre eller våde jordbundsforhold, som begge er skadelige for Plantesundhed.

•Brug sten, småsten, grus. Sten, småsten, grus og sten kan bruges til farve, tekstur og stabilitet. Klipper oprette en permanent dækning, især når foret med plast. Alle sten er brandhæmmende. Disse produkter må ikke bryde i jorden. Mindre småsten kan synke ned i jorden efter tid. Nogle klipper er svært at holde rent. Flytning af denne type af barkflis er tungt arbejde. White river grus i 1/4 til 1/2 - inch stykker i en 1/2-cubic-mund taske sælger for $2,59. En 1/2-cubic-mund taske af rød lava rock er $2,99. White river rock i 1 - 2 tommer størrelser i en 1/2-cubic-mund taske er $2,99. Større mængder og forskellige sorter af dekorative rock er tilgængelige fra speciale bunddække virksomheder.

Tips & advarsler

  • Husk på at uorganiske barkflis er en langsigtet installation.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com