Hjem inspektion rengøring tjekliste

January 14

Hjem inspektion rengøring tjekliste

At have en rengøring tjekliste hjælper dig med at forberede sig bedre på en hjem inspektion. Et hjem inspektion opstår, for eksempel, når du tilbyder dit hjem til salg. En tjekliste kan også tillade dig at mærke på forhånd problemer eller behov for reparationer af møbler eller hjemmet, selv, mens du rense. Du kan derefter overvinde to forhindringer på én gang, rengøring og reparation, før nogen potentielle købere nogensinde slentre gennem.

Foran indgangen og forstuen

Både fortovet foran hjemmet og den gang måde fører til hoveddøren bør fejes ren for snavs. Forsiden plænen, samt at være trimmet, bør være fri for enhver papirkurven. Rense tagrender af eventuelle rester også. Kontroller dørmåtte er fejet og rystet clean af snavs. Polsk den forreste dørhåndtag, og aftørre ren front windows og hoveddøren, på både ydre og indre overflader.

Kontroller de nøgne etager inde foran døren er mopped og tæpper og tæpper støvsuges. Støve og polsk nogen reoler, hylder og borde.

Familie og stuer

Moppe nøgne gulv og vakuum tæpper og tæpper i både levende og familieværelser. Tør støvet af tv-skærme, loft fan blade, borde, lamper og andre møbler. Tør ned alle læder eller vinyl møbler og vakuum polstrede møbler. Tør ned vægge, og støv døråbninger og vindueskarme. Også, feje ud pejsen.

Køkken og badeværelse

Moppe både køkken og bad gulve. Ren dræn, herunder aftørring af vasken flanger og vandhaner. Rense spejlet over vasken i badeværelset. Tør badekar og brusekabiner, rene og tørre. I køkkenet, Rengør køkkenet vifte hood skærmen og tørre støv og snavs fra bordplader, kabinetter, og fra toppen og inde i ovnen. Ren alle apparater, der er på bordplader.

Soveværelse og kontor

Omdrejningspunktet for soveværelse, sengen, bør gøres, og naturligvis har rene linned. Gulvtæpper skal støvsuges eller de nøgne etager mopped. Alt tøj og sko, legetøj, bøger og andre personlige genstande skal lægges på lager, ikke forlod på gulvet på toppen af sengen. Sørg for at skabet er velordnet og ikke rodet. Åbn soveværelse nuancer og gardiner, og rengør vinduerne.

I hjemmekontoret, lægge væk og korrekt arrangere nogen bøger, papirer eller filer i reolen eller oven på pulten. Tørre bordet og støv elementer oven på den pult eller tabeller, herunder computerskærmen. Enhver træværk, kabinetter og reoler, skal poleres.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com