Hvordan man dyrker Kimberly bregner

January 14

Kimberly bregne, mere almindeligt kendt som Kimberly Queen bregne, er en nær slægtning af den berømte Boston bregne. Selvom denne nordvestlige Australien indfødte ligner sin fætter, kræver det ikke så meget fugt, hvilket gør det perfekt egnet til at dyrke indendørs. Videnskabeligt kendt som Nephrolepsisx cordifolia, kan du også se, det er opført som N. obliterata. Kimberly Queen vokser til 30 inches høj og trives udendørs i US Department of Agriculture hårdførhed zoner 9a-11.

Instruktioner

•Tilvejebringelse Kimberly bregne med indirekte sollys, om voksende indendørs eller ud.

•Kapacitet, når jorden bliver tør. Ikke Tillad Kimberly fern at sidde i tør jord for længe, selv, da planten ikke er tørke-tolerante eller er det en vand elsker. Tøm bakken vand under potten straks efter vanding.

•Fertilize Kimberly fern en gang om måneden i løbet af foråret og sommeren, og hver anden måned om vinteren, hvis du vokser det indendørs. Bruge en 20-10-20 gødning, fortyndet til halv styrke anbefales til indendørs-vokset bregner, fuld styrke for dem plantet i haven.

•Forbered Kimberly fern til vinter hvis du vokser det udendørs, uden for sin hårdførhed zoner. Afbrød fronds før den første frost. Grave op rodklumpen og tillade jord at klamre sig til det. Placere det i en plastik affaldssæk og gemme det i et område, hvor temperaturer holde sig over frysepunktet. Genplante det ind i haven om foråret, når faren for frost er overskredet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com