Min veranda trin holde blødning Sap: hjælpe

January 14

Min veranda trin holde blødning Sap: hjælpe

Klæbrig, klæbende sap pletter på din veranda trin er en pestilens, især hvis de vender tilbage. SAP er nem at rense ud en veranda eller dæk, men en mere varig løsning på problemet kræver lidt ekstra tid og kræfter.

Årsag

Trykimprægneret fyrretræ, almindeligt anvendt til våbenhus og dæk projekter udgivelser sap gennem knotholes i træ. Andre arter af træ som cedertræ kan frigive sap så godt. Denne naturligt forekommende stof kan bløde ud af ungt træ lang, efter det er blevet skåret og tørret. Som udendørs temperaturen stiger, sap opvarmes af solen udvider sig og siver ud gennem sprækker i træet.

SAP fjernelse

SAP kan fjernes fra overfladen af våbenhuset, ved at skrabe det ud med en stiv børste eller tørre ned træ med denatureret alkohol eller mineralske spiritus. Hvis problemet er tilbagevendende, er korrekt forsegling træ den mest effektive løsning.

Forsegling

Coat veranda med en klar shellak primer, særlig opmærksomhed til revner og knotholes. Eller frakke kun knob og revner med primeren. Tillad shellac til tørre i mindst 30 minutter og male på en anden frakke. Følg op shellac behandling med høj kvalitet veranda maling, hvis det ønskes.

Andre løsninger

Dækker våbenhuset beskytter træet samt hjemmets beboere fra solens hårde stråler. SAP er mindre tilbøjelige til at blive frigivet hvis våbenhuset er ledsaget af et tag eller endda flere skyggefulde træer, især hvis dit hjem har sydlige eksponering. For en hurtig løsning, bore et par små huller under verandaen trin hvis det er muligt for at direkte sap nedad i stedet for at have det slå sig ned på toppen af dine skridt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com