Sådan køber du en NOAA vejr Radio

January 14

Modtage officielle indberetninger fra NOAA og akut tjenestemænd med en NOAA vejr radio. NOAA, National Oceanic og Atmospheric Association er en del af Emergency Alert System. Nødsituation ledere anbefale kraftigt at hver familie købe en NOAA vejr radio nødsituation anmeldelser, med omkostningerne fra $20 til $80. NOAA vejr radio kan redde dit liv. Her er nogle ting at vide.

Instruktioner

•Look for den "Offentlige Alert" logo på enhver NOAA vejr radio du kigger på. Den officielle "Offentlige Alert" logo betyder at radioen har opfyldt bestemte kriterier og er programmeret til "Særlige område meddelelseskodning" (samme). SAMME gør det muligt at programmere vejr-radio til din specifikke område, så du ikke modtager alarmer for et stort område. En "Offentlig Alert" logo betyder også, at din NOAA vejr radio har et batteri back-up især vigtigt under voldsomme storme. Kontroller vejret radioen du køber er i stand til at modtage "Alle Hazard" varslingssystem, som vil informere dig om alle nødsituationer i dit område, som krævet af lokale embedsmænd.

•Consider tilbehør fås med NOAA vejr radio du vil købe. Hvis du bor i et område, der typisk ikke har gode radiomodtagelse, overveje at købe en vejr radio med en udvendig antennetilslutning. Visuelle og hørehæmmede mennesker kan drage fordel ved at købe en NOAA vejr radio med stroboskoplys, personsøgere eller endda bed shakers.

•Shop lokalt, hvis muligt. NOAA vejr radioer er tilgængelige online på auktion websteder eller elektronik butik hjemmesider, men radioen kan være beskadiget og du ville have til at returnere den. Du vil også betale ekstra for forsendelsesomkostninger. Hvis du handler lokalt på en elektronikbutik eller big box butik, kan du let returnere den til reparation og udskiftning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com