Hvordan man dyrker pæoner i Californien

May 31

Hvordan man dyrker pæoner i Californien

Pæoner er værdsat over hele verden for deres enorme, sarte blomster og levende farver. Deres blomstre tiden er kort, kun omkring to uger, men vokser i masserne eller skære en vase ordning, pæoner er bare plain gorgeous. De urteagtige pæon er et fælles udvalg, der er let at dyrke, hvis du kan opfylde sit vand og lys krav. I Californien, hvor vintrene er cool og korte, er pæoner lidt af en udfordring at hæve.

Instruktioner

Forpakket sund pæon grundstamme i efteråret, for en foråret blomstre. Teste det med fingrene for at se, at rødderne er fast, og at deres toppe har masser af "øjne" at spire nye vækst. Du kan også købe potteplanter pæoner, der har løv. Undgå at købe pæoner, der allerede er i flor. Vælg sorter, der er dokumenteret kunstnere i Californien: Claire de Lune, Eventide eller Festiva Maxima er gode valg.

•Vælg en site for pæon beplantninger, der får mindst 8 timer i fuld sol om dagen, helst med en smule skygge i de varmeste middag timer. Kontroller, at jorden afløb godt. Ændre det med en del tørv til to dele jorden hvis du finde det er klæg, til at forhindre root rot. Undgå at placere pæoner nær græsplæne overbrusning systemer.

•Plant pæon rødder så at deres "øjne" (hvor ny vækst spirer) er begravet af ikke mere end 1 tomme af jord. Rødder med øjnene plantet dybere end 1 tommer vil producere blade, men vil ikke blomstre så godt. Holde roden på plads med den ene hånd, og tilsæt vand og jord som du går, indtil roden er bosatte sig i den korrekte position.

•Plant mere pæoner, afstand mellem dem 3 fødder fra hinanden og 3 fødder fra andre beplantninger, som de har brug for masser af plads til at sprede. Se jord fugt, som de vokser, og holde dem godt vandes i Californien tørvejr.

•Tillad myrer at vrimle knopper og spise de hårde, grønne blade at holde blomsten. Uden dem, vil knopper ikke åbne af sig selv. Spil og binde pæoner, når de blomstrer for at holde dem fra floppe og bryde deres delikate stængler.

•Divide pæoner på roden når de bliver overfyldte og stoppe blomstrer. Hvis du har fulgt trinene plantning korrekt, dette vil ikke være nødvendigt for 20-30 år.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com