Tips om, hvordan du foretager fejlfinding af Tilt og Trim

January 14

Tips om, hvordan du foretager fejlfinding af Tilt og Trim

Tilt og trim refererer til en klasse af påhængsmotor, som er forskellig fra en power tilt motor. Tilt og trim kan manuelt stoppet på specifikke vinkler langs sin bue, fra oprejst og låst til fuldt ned og låst. Hvordan man kan bruge motoren korrekt er afgørende for at forhindre eventuelle mekaniske problemer før de opstår og at sørge for, at forbrugeren, sømand eller magt Skipper får mest muligt ud fra hendes motor.

Ordentlig Tilt vinkel

Vinklen på motoren påvirker placeringen af den og agterstævn, især på små både. Hvis motoren er indstillet for højt så buen vil ride op af vandet og agterstavnen vil synke ned i den. Omvendt, hvis motoren er indstillet for lavt buen vil næse ud i vandet, bremse udviklingen i båden og potentielt sætte ekstra belastning på motoren. For at undgå over beskatte tilt og trim, har valgt en vinkel, der skaber en balance mellem båden og vandlinjen.

Trim faner

Store både er udstyret med "trimflaps", der fungerer lidt ligesom justering af vinklen af motoren ikke på en mindre båd. Men ved hjælp af fanerne trim til dette formål kan have konsekvenser for hældning og trim motor. Ifølge tropiske sejlads, "[t] rand faner er meget effektive, og kan overvinde store vægt ubalancer, men de gør det til en høj pris i træk, og enhver effektivitet, som kan opnås ved at forbedre båden cruising holdning vil i det mindste delvist opvejet af tab." Så for at undgå at sætte ekstra stress på motoren, er det tilrådeligt at gøre det muligt at gøre dette arbejde i stedet for faner.

Slanger

Sol og vand (specielt saltvand) kan tage deres vejafgift på materielle integriteten af de mange forskellige dele af en båd og motor over tid. Særligt sårbare er dele såsom den hydrauliske slanger der, fordi det er lavet af en plast, kan blive skørt og knæk, får det til at lække. Når dette sker, kan en Skipper mister kontrollen over vinkel justering, gør motor nær ubrugelige. Det er vigtigt at kontrollere alle rør regelmæssigt, især før du begiver dig ud på en lang rejse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com