Sådan Fix en plæneklipper med lav kompression

January 14

Sådan Fix en plæneklipper med lav kompression

Gas-drevne plæneklippere er drevet af forbrændingsmotorer ligner på alle måder til dem, at magten motorkøretøjer. Udtrykket "komprimering" henviser til det pres, som hober sig op inde i stempelmotorer kammer, som en kombination af brændstof og luft er klemt, og en gnist er anvendt. Den efterfølgende eksplosion drev stemplet udad, og forårsager krumtap at dreje. Et tab af komprimering kan medføre når stemplerne er slidte, sæler omkring dine stempler er slidte, eller en push rod er blevet bøjet eller brudt.

Instruktioner

•Locate tænding ledning, der løber fra din Tændrør til din distributør. Fjerne stik enden af ledningen fra sin plads på toppen af tændrøret, ved at fatte det fast i bunden og trække. Prøv at tændrøret i hånden. Hvis stikket sidder løst, kan utæt kompression gennem hullet det skaber. Brug dit ratchet indstillet til stramme tændrøret helt, så prøv at starte motoren igen.

•Undersøg de bolte, der holder toppen af din cylinder hovedet på plads. Topstykke bolte er typisk ligger omkring den ydre kant af hovedet. Hvis disse bolte har løsnet, kan de tillade kompression til at sive ud fra cylinderen. Brug dit ratchet indstillet til stramme nogen løse bolte, og start motoren igen.

•Tag topstykke dække og inspicere stødstænger og ventil løftere for ødelagte dele eller bøjninger. Hvis nogen af disse dele er blevet beskadiget, kan det forhindre en tæt forsegling fra formning i cylinderen. Denne defekt seal sænker kompression. Hvis der er ødelagte eller beskadigede dele, skal de udskiftes.

•Indstil om slidt ventiler eller slidte stempelringe er årsagen til din lav komprimering. Fjern tændrøret, og hæld et loft fuld af W30 motorolie i toppen af den åbne cylinder. Placer din kompression tester over tændrøret hul. Afbryde tændspolen, og Find krumtapakslen forrest i motoren.

•Brug din skruenøgle til at forstå og drej krumtapakslen med din tester på plads. Læs tester måleren, og sammenligne resultaterne til rækken normale komprimering som angivet af producenten af din plæneklipper. Hvis olien løser kompression problem, er problemet i ringe. Hvis ikke, kan problemet ligge med en slidt ventil.

Tips & advarsler

  • Kompression problemer kan kræve et eftersyn af din plæneklipper motor. Dette arbejde er ofte dækket af fabrikantens garanti. Kontrollere hvis din garanti er stadig i kraft før du forsøger at reparere problemet, eller at have en professionel gøre arbejdet.
  • Vær forsigtig, når du arbejder på plæneklipper motorer. Skal motoren starter i processen, vil vingerne blive et dødbringende våben.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com