Hvordan til at trimme tekstureret tapet

January 15

Hvordan til at trimme tekstureret tapet

Under processen med hængende tekstureret tapet, vil du være forpligtet til at trimme kanterne. Når den anvendes, papiret i første omgang bør dække eventuelle huller og overskridelsen er trimmet under nedhængende oparbejde. Strips skal være skåret lidt længere end nødvendigt for at undgå uheld skære et stykke for kort og spilde papir. Da strukturpapir er lidt anderledes end almindeligt papir, bør ekstra pleje tages ved afpudsningen.

Instruktioner

Hæng den hele ark papir, før du forsøger at trimme stykker. Dækker kanten af windows og trim, og dækker switches og forretninger. Pladerne burde have vaeret fjernet under indledende forberedelse.

Hæng fuld plader over vindue og dør åbninger, trimning overskydende papir når arket er på plads. Hold den afsnit du er trimning op (eller har en assistent sidde inde det) så de ikke trække på resten af arket og bruge saks til at skære papiret jævnt i en diagonal retning fra den yderste kant til den inderste hjørne. Dette vil sikre at du ikke klippe for meget ud og gør det muligt at flytte før trimning af kanter netop med en hobbykniv.

•Sæt en lige metal kant mellem væg og trim eller i et hjørne afhængigt af afsnittet du trimning. Trimme kanterne, før papiret begynder at tørre. Hvis du tilfældigvis til at rive papiret vil du være i stand til tryk den tilbage på plads og lad det tørre med resten af arket.

•Køre den en skarp hjælpeprogram kniv langs papirets langsomt, ved hjælp af en metal kant som en guide.

•Afbryd skære hvis papiret begynder at rive, og forsigtigt skubbe den tilbage på plads med din finger før du fortsætter til trim.

•Ændr ud kniv knive efter behov. Den skarpere blade, jo mindre chance du har af rive papiret.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com