Trane XL16i problemer

January 15

Trane XL16i problemer

Under de varme sommerdage er det rart at have en enhed, der køler ned den indvendige temperatur i hjemmet. Trane XL 16i system er en af de enheder, der giver aircondition til dit hus og funktioner godt i flere år med den rette forebyggende Vedligeholdelsesskema. Til sidst, kan der komme et tidspunkt hvor XL 16i starter fungerer korrekt og du bliver nødt til at finde ud af, hvad der er galt.

Køling

Et problem, der nogle gange opstår med Trane XL 16i er når det blæser luft, men luften er ikke kold. Forskellige problemer med aircondition enheden kan forårsage dette problem. En opgave med termostat er en af de almindelige årsager til dette problem. Tjek termostaten for at se, hvis det er indstillet korrekt. Effektafbryderen placeret inde i din breaker box kan være årsagen. Nulstille effektafbryderen, der styrer Trane XL 16i. Hvis din inde enhed kører, men den eksterne enhed er ikke, skal du kontakte din lokale tekniker, da dette kan være et tegn på et mere alvorligt problem.

Luftstrøm

Nogle gange vil din Trane XL 16i ikke blæse luft gennem ventilationskanaler. Kontroller filtrene først, fordi filtrene få tilstoppet med snavs og forhindre, at luften flyder frit gennem ventilationskanaler. En del af din forebyggende Vedligeholdelsesskema bør omfatte periodisk udskiftning af filtrene. En anden almindelig årsag din Trane XL 16i ikke tillader luft at strømme gennem ventilationskanaler er lavet af en frossen eller beskidt coil. Slukke termostaten for en til tre timer og lad coil tøvejr, så prøv at slå enheden igen. Hvis problemet fortsætter, ringe til din lokale tekniker.

Vandlækage

En Trane XL 16i har en kondens linje, der giver mulighed for det overskydende vand produceret af kølemaskinen at sive ud i et dræn linje og ind i et afløb pan. Hvis enheden begynder at lække vand, kondens linje, afløbet linjen, har afløbet pan eller andre afløb komponenter et problem. Aircondition-enhed har et overløb switch, der styrer dræning af denne væske. Hvis parameteren overløb ikke er i orden eller din afløbsrør få tilstoppet, er det bedst at du kalder en lokal tekniker til at gøre disse reparationer.

Kontinuerlig drift

Et fælles problem eller et spørgsmål, at Trane rapporter er XL 16i fortsatte drift. Enheden bør aldrig køre hele tiden. Når enheden når den ønskede temperatur, vil enheden automatisk slukke. Når den indvendige temperatur begynder at stige, vil enheden vende tilbage. Hvis enheden fortsat betjene hele tiden, måske termostaten være indstillet for lavt. Nulstille din termostat til en rimelig afkøling temperatur, ligesom 78 grader for den varmeste del af sommeren.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com