Hvornår skal man vælge & helbrede purløg?

January 15

Hvornår skal man vælge & helbrede purløg?

Mens purløg hænger sammen med løg, er det blade af purløg, ikke roden, anvendes til konsum. I virkeligheden ligner at planten en klump af græs, selv om det bærer små lilla blooms under det sene forår. Frisk purløg er almindeligt anvendt som en fødevare krydderier, selvom bladene kan tørres til senere brug.

Hvornår skal du vælge purløg

Vælge purløg, når som helst planter bladene er lange nok til at bruge. Dette kan ske, så snart to måneder efter plantning chive frø eller én måned efter en plante er transplanteret ind i haven eller en container.

Hvordan at vælge purløg

Klip purløg blade med en saks eller kniv om 1 tomme over jorden. Du kan selektivt klip nogle af bladene af purløg eller trimme den hele plante klump for et større udbud. Begrænse hele planten klipning til en gang hver anden måned for nye anlæg og en gang om måneden for etablerede planter.

Saltning eller tørring purløg

Purløg kan helbredes eller tørret i en række forskellige måder. Hak purløg i 1/4-inch stykker, og anbringes i et enkelt lag i en mad dehydrator ved 110 grader i omkring fem timer. Til tørre udendørs, spredes de hakkede purløg i et enkelt lag på en bakke placeret direkte sollys på en tør dag. En anden mulighed er at tørre de hakkede purløg på en bakke i en ovn, med lidt åben, dør ved 110 grader F.

Opretholdelse af produktionen

Klip de stamceller, der understøtter blomst på jorden, efter blomsten begynder at tørre. Dette stopper udviklingen af frø, som tillader chive anlægget til at opretholde energi niveauer for plantevækst. Plante purløg i fuld sol, eller holde en potteplante i en solrig vindue. Selv indendørs, kan planten ser forkrøblede, hvis vinteren lys er begrænset, men anlægget vil forbedre når anlægget bliver fuld sommer solskin.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com