Hvordan til at trimme en Pyracantha busk

January 15

Hvordan til at trimme en Pyracantha busk

Pyracantha Busk er videnskabeligt kendt som Pyracantha coccinea og også kaldet scarlet firethorn bush. Denne busk udstiller skinnende mørke grønne blade, fine hvide blomster i foråret, og levende orange-røde bær, der modner sidst på sommeren og fortsætter gennem vinteren, tilføje en blis af farve til vinterlige landskaber. Denne hurtigt voksende stedsegrøn busk--som kan nå 15 fod høje--udmærker sig ikke kun som et enkelt eksemplar, plantning, men i grænser og hække; Det kan også være uddannet til at vandre over buegange og langs hegn. Du kan beskære din pyracantha til at fremme en attraktiv form og øget vigor, men vær opmærksom på at pyracantha, et medlem af Rosenfamilien, funktioner rigelige torne. For at undgå skade, brug forsigtighed og bære beskyttelsestøj mens beskæring det.

Instruktioner

•Tag på høj kvalitet, tungt havearbejde handsker til at vogte torne pyracantha busk, og bære lange ærmer shirts og lange bukser i et stof, der er tung nok til at beskytte din hud. Bære beskyttelsesbriller for at forhindre øjenskader.

•Tag enderne af grønne skyder på din pyracantha i slutningen af foråret eller sommeren for control overdreven, pjuskede vækst, fremme side forgrening og mindske behovet for mere drastisk beskæring senere på. Være på udkig efter nye vækst, der kunne skjule de attraktive bær i vinteren, og fjerne den.

•Trim din pyracantha for figur i løbet af foråret eller sommeren, ved hjælp af en teknik, "på vej tilbage"--skære enderne af woody grene til en sund gren eller bud. Ved at vælge at reducere til et bud, der er enten indad eller udad-vokser, kan du påvirke formen af pyracantha busk.

•Brug sakse, Beskæresave eller en beskæring så i slutningen af vinteren eller det tidlige forår til tynde din pyracantha og åbne busk op til øget sollys og luft cirkulation. Klippe markeret grene på tre måder, ved hjælp af dit skøn: skær dem på oprindelsesstedet fra overordnede stilken, skære dem til en filial, laterale side eller skære dem i jordhøjde. Ifølge hjemmesiden North Carolina State University gartneri forlængelse, en god tommelfingerregel, når beskæring til en laterale gren er at beskære til en lateral er tredjedel diameter af grenen bliver fjernet. Efterlad nogle ældre vækst på, så du ikke ofrer alle de farverige bær og blomster, som produceres kun på vækst, der er mindst et år gammel.

•Prune på ethvert tidspunkt af året at fjerne døde, syge eller beskadigede grene på din pyracantha busk, sterilisering vinger af sakse mellem hvert snit til at begå busken mere sårbare over for skadedyr og sygdomme. Dyp vinger af sakse i et desinfektionsmiddel, der er lavet ved at blande en del klor blegemiddel til ni dele vand. Halvfjerds procent træ alkohol er også et godt valg for en desinficerende løsning.

•Gennemfør en foryngelse beskæring når din pyracantha begynder at blive for stor til dens placering. Gøre denne drastiske beskæring kun i slutningen af vinteren eller meget tidlige forår, før nye vækst begynder. Skære busken til nøgne grene 4 fod fra jorden. Det bør inddrive, med tætte og sunde vækst inden for to år.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com