Hvor hen til plan en over jorden Pool

January 15

Installation af en over jorden pool er en fantastisk måde at nyde fordelene ved en swimmingpool uden de høje udgifter til en i-jorden enhed. At få jorden så plan som muligt er nødvendigt med en over jorden pool og en afvigelse på mere end ¼ tommer kan betyde en katastrofe. Vidende hvor hen til plan og tamp jorden, før du starter gør installation over jorden pool sikker og problem gratis.

Instruktioner

•Anvend en rake og skovl til at bryde op af jorden over hele pool-området. Rake jorden så fladt som muligt. Place en 8 fods, lige stykke tømmer med ene ende midt på pool-området. Angiv et niveau på brættet for at kontrollere området er fladt. Fortsæt langs omkredsen at bemærke områder, ikke udjævnes.

•Drej område med en vand fyldt roller under særlig hensyntagen til høje områder. Flytte snavs fra høje steder til huller eller fordybninger og fortsætte rullende indtil du har et rimeligt fladt område at arbejde med.

•Spread en 1 tomme lag af sand over websted til installation og brug roller at pakke det ned. Du kan have til at rulle og sand området flere gange for at få det ønskede resultat. Når området er niveau for øjet, bindebånd til et søm eller post og køre det i jorden. Skub det ind i jorden, indtil strengen er ¼ tommer fra jorden, og derefter trække strengen til den modsatte side og kontrollere området ligger ¼ af niveau omkring hele omkredsen.

•Lay puljen ground cover på sandet og samle ved brug af fremstiller retninger. Arbejde omhyggeligt så så lidt sand som muligt er forstyrret under opførelsen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com