Hvad forårsager frit klor til at være lav i saltvands-swimmingpool?

January 15

En saltvandspool arbejder med en klor generator til at levere den krævede klor for at desinficere poolen. Ligesom i en kemisk pool er der gange at klor niveauet vil falde. En saltvands-pool ejer har flere muligheder til rådighed for ham i dette tilfælde end en kemisk-pool ejer. Lave niveauer af frie klor kan tillade algevækst, der kan slå en pool grøn i bare et par dage.

Lav klor Output

Generatoren fungerer som din pumpe og filter, transporterer vand gennem den elektrolytiske celle. Den lille afgift generator producerer pauser salt ind natrium og chlorid, der kombinerer med ilt og brint i vandet. Hvis generatoren ikke kører længe nok, vil det ikke gøre nok klor til at opfylde din pool klor efterspørgsel. Kør generator og filtrering system for en længere cyklus hver dag for at hæve niveauet af klor i poolen.

Algevækst

Lange perioder med lav klor kan tillade udviklingen af alger. Når overfladen af puljen begynder at føle slimet, alger er til stede. Når alger tager fat i poolen, falder mængden af frie klor drastisk. Den eneste måde at bekæmpe dette er at tilføje en algaecide og chok ved swimmingpoolen. Køre pumpe, filter og generator for en 24-timers periode og retest vandet. Hvis klor er stadig lavt, chok poolen igen og køre generator og filtrering systemet i yderligere 24 timer. Gentag denne proces, indtil niveauet klor vender tilbage til normal, og vandet er ikke grøn eller slimet.

Lav Salt niveauer

Når generatoren er installeret på dit system, få massive mængder salt føjes til gruppen. Tilføj 25 lbs. af salt for hver tusind gallon af vand i poolen. Dette vil producere en saltholdighed niveau mellem 2.700 og 3.500 dele per million (ppm). Hver generator er anderledes, men hvis salt er alt for lavt klor produktion vil blive reduceret eller generatoren vil ikke arbejde på alle. Test din vand, ugentlig, eller mindst hver anden uge, for salt. De fleste af generatorerne har advarselslamper, der vil indikere høj eller lav salt niveauer.

Lav stabilisator

En kemisk pool, der bruger tabletter eller pinde til chlorinate pool modtager en dosis af cyanuric syre på samme tid. Klor er meget ustabile og vil hurtigt slippe pool i direkte sollys. Cyanuric syre obligationer med klor til at hjælpe bremse nedbrydningen af klor, holder det i poolen og arbejder længere. En saltvandspool ejeren har ikke at stabilisere tilføjet hver gang generator producerer klor. Ugentlige prøver for cyanuric syre bør gøres for at sikre, at klor, der producerer generatoren er arbejds- og ikke flygter før det renser vandet. Cyanuric syre kan føjes til vandet for at hæve niveauet; men niveauer over 50 til 80 ppm skal nogle drænet og frisk vand tilsættes.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com