Hvordan man dyrker en Lucky Bamboo fra stilk

January 15

Heldig bambus er en fantastisk plante for dem er født uden en grøn tommelfinger og der har tendens til at dræbe planter fra enten under vanding eller over vanding, som begge bambus kan tåle. De ikke kræver en masse pleje og endnu bedre, vokse hurtigt. De kan vare i årevis, selv om de kræver ikke meget, men det er nødvendigt for avlerne til at forstå lidt om hvordan man dyrker dem. Det er relativt nemt at vokse din egen lucky bamboo plante fra en skæring af roden (jordstængler) af en allerede etablerede anlæg.

Instruktioner

•Kontrollér jorden pakket løs og ikke ned. Tage Rhizomet og forsigtigt sprede rødderne fra hinanden, så de kan genoprette i den nye jord. Dække det helt i jorden, bare lidt under toppen af jorden. Det behøver ikke sollys og skal placeres i et skyggefuldt område af dit hus. Når anlægget begynder at vokse, anbefales det, du give dit nye anlæg i mindst 30 minutter af sollys om dagen.

•Hold jorden fugtig mens det er i den vækststadium. Når skud og blade er opstået, plantens blade vil krølle når det er for tør, angivelse til vand, som er typisk en gang om ugen.

•Du kan også vokse din heldige bambus skyde i et par inches af vand, stabiliseret med et par småsten. Hvis du vælger denne metode, stabilisere rod med småsten, forlader øverst lige under vandlinjen. Vandet skal genopfyldes hver uge. De stadig kræver indirekte sollys og fordi der er ingen næringsstoffer i vandet, kan kræve en flydende gødning til at holde dem sunde.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com