Amerikanske Sycamore vs Tulip Poplar

January 16

Tulip poplar, også kaldet gul poplar eller tulip tree, vokser i det østlige USA. Det gør den amerikansk ahorn, men sycamore udvider endnu længere vest. Disse er to af de største løvtræer inden for deres område.

Størrelse

Tulipan træer kan vokse til 150 fod, og de er den højeste af de hårdttræ træer vokser i øst. Ahorn kan være 100 fod høj, men det er en massiv træ, med nogle at have trunk diametre af over 10 fod.

Blade

Bladene af tulipan poppel ligner udskæring omridset af en tulipan i deres form. Sycamore blade er så bred som 8 inches og har tre eller fem lapper.

Blomster

Blomster af tulip poplar hjælp give træet dets navn, ligne den kop-formede tulip; men disse blomster er grøn med orange baser. Morbærtræerne har små grønne hængende klynger af mandlige og kvindelige blomster, der ligner bolde.

Familier

Tulip poplar er medlem af familien magnolia træer, mens den amerikanske sycamore er en af seks arter af slægten af planetrees.

Træ

Tulipan poppel træ bliver møbler, musikinstrumenter, kasser og pulpwood. Håndværkere gøre træ af den amerikansk ahorn til slagter blokke, spånplade, møbler dele og gulvbelægning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com