Køkken vindue stilarter

January 16

Køkken vindue stilarter

Køkken vindue stilarter ofte adskiller sig fra vinduet typografier i andre dele af huset fordi designere vil skabe et unikt look i panoramavindue nook. Du kan bruge en kombination af køkken vinduet typografier for store køkkener med masser af vinduer. Mindre køkkener har kun et enkelt vindue eller et panoramavindue kombination af én hovedvinduet og to tilstødende (eller flankerende) windows.

Gulv til loft

Når boligejere vil bringe mere lys ind i deres køkken, kan de hyre en entreprenør til at udføre et køkken remodel. Hvis der er en mur på begge sider af vinduet billede i køkkenet, kan en entreprenør fjerne væggen og installere gulv til loft-vinduer. Disse Vinduer lader så meget lys ind i køkkenet, at rummet føles større og lysere, når solen står op. Hvis husejere er bekymrede over privatlivets fred, kan de hænge lodret blinds eller gardiner foran vinduerne billede og kun åbne dem, når de bruger i køkkenet.

Gitter vinduer

Selv hvis vinduet enkelt billede er din eneste mulighed, kan du erstatte den eksisterende stil med et nyt gitter stil. Et gitter-vindue består af små firkanter inden for billede vinduesrammen. For eksempel, kan en stor panel opdeles i fire kvadratiske paneler. I hvert kvadrat er mindre firkanter (som fire kvadrater, ni kvadrater eller seksten firkanter).

En smuk hvid ramme for disse miniature windows inden for den store vinduesrammen skaber en interessant udsigt over gården. Hvis du har en almindelig panoramavindue og ikke vil erstatte vinduet, kan du også købe et træ dekorative gitter, der overholder den indvendige glasoverfladen af vinduet.

Arch Top Casement

Et funktionelt design til køkken vinduer er vinduet casement. Hvis det er udstyret med en gammeldags håndsving, kan du læne over vasken til at åbne vinduet uden at stå på en stol. En idé er at vælge en enkelt arch top casement vindue. Dette vindue er høj og elegant. Nogle køkkener har plads nok til et par af arch top casement vinduer. Du kan pynte buede vinduer med vindue behandlinger (f.eks. store buer eller vinduet ornamenter) placeret over vinduet så øjne er trukket straight til buen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com