Tips til at bygge en udendørs ø køkken

January 16

Underholdende udendørs på terrassen eller ved poolen er afslappende og behageligt for mange mennesker. Tilføje en udendørs ø køkken til pladsen skubber underholdning konvolutten til et andet niveau. Ikke kun er en udendørs køkken praktisk, det holder energiomkostninger og du behøver ikke at beskidt op dit hus køkken. Før du kan bygge din udendørs island køkken, er der et par ting du behøver at vide og overveje, så projektet bliver succes.

Planlægning

Før du kan bygge din udendørs island køkken, skitsere hvordan du ønsker på øen og området omkring køkken til at se. Du skal medtage, hvor du vil eventuelle dræn, kabinetter og fødevarer forberedelse områder at være placeret. Bestemme også, hvor udendørs ø køkken vil blive placeret---tæt på huset, af et sæt tabeller eller andre område. Næste, bestemme hvor meget brug dette køkken vil få; skal det bruges til hele udendørs sæsonen kun på ferie eller vil det være i brug for en eller to særlige lejligheder som en udendørs fødselsdagsfest eller bryllup.

Brugerdefinerede opbygge eller en præfabrikeret

Efter planlægning, hvor du ønsker udendørs ø køkken og rummet omkring for at se, afgøre, hvis du vil bygge øen køkken, eller hvis du vil købe en, der allerede er konstrueret. Præfabrikeret udendørs køkken øer kommer i en række konfigurationer og finish. De kan integreres i et space for færre penge end brugerdefinerede gør en. Mest præfabrikeret øer kommer med skabe til opbevaring, og når på plads kan du tilføje andre elementer du gerne afslutte dit udekøkken. Præfabrikeret udendørs køkken øer er tilgængelige fra din lokale hjem forbedring center og nogle isenkræmmere.

Købe materialer og forsyninger

Hvis du beslutter at bygge din egen udendørs island køkken, Vælg kun robuste og holdbare materialer. Må ikke købe den billigste tømmer og forsyninger---disse materialer vil ikke vare i det lange løb. Polymer er et fremragende materiale til brug i opbygningen af din udendørs køkken. Det er et solidt materiale, der ikke warp, opdele eller knæk. Når det kommer til din udendørs ø køkken bordplade, Vælg en sten materialer såsom granit, marmor og skifer. Shoppe rundt og sammenligne priser på materialerne.

Udendørs tilbehør

Glem ikke at tilføje tilbehør som belysning, tema elementer (matching kopper og tallerkner) og oplagring af fødevarer forberedelse til udendørs område til køkken. Indstille plads, så du har alt ved hånden og du behøver ikke at vende tilbage til din vigtigste køkken for varer. En idé til belysning, installere en opgave lys på et område af den udendørs køkken, så du kan se grillen om natten.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com