Sådan installeres 3-Piece stak kabinet kroneformen

July 16

Crown molding er én måde at gøre et køkken mere dramatisk. Et enkelt stykke af kroneformen kan dog ikke være store nok til regeringens størrelse. Dette er et glimrende eksempel på hvor en bebyggede kroneformen ville være mere passende i omfang til kabinetterne. Mange håndværkere er skræmt ved at installere kroneformen og vil ikke håndtere en bymæssig krone støbning projekt. Ikke desto mindre kan en gør det selv-handyman installere en tredelt stablet kabinet crown molding hvis han kender et par tricks til at gøre installationen lettere.

Instruktioner

•Measure fra 1/2 tommer over toppen af kabinetter døre til loftet. Placere et målebånd mod loftet og træk det lige ned til 1/2 tomme over overskabe døre. Dette er den maksimale størrelse, som det bebyggede kroneformen kan være. Bruge en step stigen til at få tæt på loftet. Dette er din sikkerhed og hente præcise målinger, mens du arbejder.

•Kopiér profiler af Gulvlister fra et websted til at oprette din bebyggede brugerdefinerede kroneformen. Mange hjemmesider for trim leverandører tilbyder PDF skalerbare tegninger af deres lister i profiler. Udskrive dem, du kan lide og klip dem ud med en saks, skriver molding detaljer på bagsiden af papiret. Kontroller, at du udskriver dem til det samme målestoksforhold, hvis de kommer fra forskellige trim leverandører. Sokler, tarme, dental støbninger og forskellige størrelse og stilarter af krone støbninger fungerer bedst til dette trin.

•Draw en lige linje langs toppen af et stykke papir, gitter. Tegn en anden linje ned langs siden af millimeterpapir. Disse to linjer repræsenterer ansigtet af kabinettet og loftet. Markere dimensioner fra trin 1 — molding profiler du skære i trin 2 — på millimeterpapir i skala til at vise, hvor bunden af crown molding vil begynde.

•Arrange de forskellige profiler så at de skaber en brugerdefineret tredelt krone, der virker inden for den tilgængelige plads til kroneformen fra trin 1. Sørg for der er nok materiale bag hvert stykke af trim til støtte for det følgende lag. Hvis ikke, skal du trække i et stykke træ som fyldstof til støtte for det følgende lag af trim støbning.

•Mark kabinetter 1/2 tomme over skabslåger med en blyant i hvert hjørne. Brug 4-fods Tømrer niveau til at tegne en referencelinje omkring toppen af skabene på dette punkt. Dette er den reference mærke at du vil installere det første stykke af tre stykker crown molding til, som du installerer den nye kroneformen.

•Measure kabinet boksen fra venstre til det første hjørne på skabene. Dette er indvendigt dimensionen for det første stykke af trim fra din crown molding profil du designet i trin 4. Dette vil sandsynligvis være et stykke af baseboard molding, der du vendt op og ned.

•Klippe dette stykke af trim på 45 grader, ved hjælp af en miter så. Kontroller pasformen og justere, så du har en perfekt pasform. Negle det på kabinettet på referencelinjen du markerede i trin 5. Bruge gering sav og et trim sømpistol til dette trin.

Tips & advarsler

  • Bære sikkerhedsbriller, når de opererer elværktøj.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com