Sådan Dry Leyland cypres træ

January 16

Sådan Dry Leyland cypres træ

Krydderier Leyland cypress brænde betyder tørring af træ, så at det producerer mindre rygning og gnister når det brænder. Leyland cypress kan betragtes som tør når vandindholdet er under 20% af sin vægt, ifølge University of Nebraska, Lincoln. Opdele cypress logs vil hjælpe hastighed tørring ved at udsætte indre overflade områder af træ til luft. Krydderier som regel tager omkring et år, når gøres ordentligt, og Leyland cypress anses for at være middel-kvalitet brænde.

Instruktioner

•Klippe og stak Leyland cypress til tørring i efteråret, et år før brug. Træ split samme år vil ryge og gnist på grund af højt indhold af fugt og sap. Hvis du skærer ned en Leyland cypress i sommer, forlade det liggende på jorden for et par måneder, intakt. Kviste og blade vil trække store mængder vand fra stammen, tørring det hurtigere.

•Sæt paller i en clearing. Pallerne vil lade luften cirkulere under brændestablen du er ved at opbygge. Holde brændestablen langt væk fra dit hjem, hvor det kan være en brandfare.

•Stack rækker af cypres træ øverst på pallerne. Gøre enkelte lag vinkelret på ene nedenfor, at maksimere luftcirkulation gennem brændestablen

•Træk en klar plast tarp over stakken af Leyland cypres. Drive stakes at sikre den nederste kant på alle sider. Stik små huller i siderne af tarp med en hobbykniv til at lade vanddamp mens ikke lade regnvandet. Solvarme fanget under tarp vil tilberede insekter og deres æg og hjælpe stakken tørre ud.

Tips & advarsler

  • En "snor" af træ er en stak 4 fod høje, 8 fod lang og 4 fod dybt.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com